Cine ia titlul în Ligue 1? Se desprinde PSG sau va fi o luptă în trei?

Cine ia titlul în Ligue 1? Se desprinde PSG sau va fi o luptă în trei?
Cine ia titlul în Ligue 1? Se desprinde PSG sau va fi o luptă în trei?

Duelul la titlu în Ligue 1 este unul mai încins decât s-ar fi așteptat majoritatea fanilor fotbalului. Deși nu au forța financiară a celor de la PSG, cei de la Olympique Marseille și AS Monaco s-au lăsat inspirați de succesul lui Lille, din 2021, și încearcă să îi detroneze pe parizieni.

Lupta s-ar putea da până în ultima etapă, însă este această luptă una reală sau va rămâne doar o iluzie? Iată ce argumente au cele trei echipe și ce spun bookmakerii!

PSG, Marseille sau AS Monaco? Cine va câștiga Ligue 1

Atât pariurile puse în avans, cât și opțiunile de pariuri live, îți oferă posibilitatea de a trăi la intensitate maximă fiecare meci din campionatul în care joacă Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe. Vedetele celor de la PSG au de înfruntat opoziția dură a lui Olympique Marseille, însă și AS Monaco păstrează șanse teoretice la titlul din Ligue 1. Un avantaj masiv pe care l-ar putea avea oamenii lui Igor Tudor, de la Marseille, constă în sprijinul publicului.

Atmosfera de pe Stade Velodrome este una incendiară, meci de meci, iar aportul fanilor a fost unul considerabil la toate meciurile jucate de echipa din sudul Franței, pe teren propriu. Inclusiv în competițiile europene, pasionalii fani marseillezi au purtat deseori echipa către succese nesperate. Cu toate acestea, Matteo Guendouzi, Ruslan Malinovsky, Cengiz Under și Alexis Sanchez trebuie să se mobilizeze exemplar pentru a putea avea șanse reale la cucerirea celui de-al 10-lea titlu din istoria clubului.

PSG, de cealaltă parte, mizează pe calitatea individuală a jucătorilor. La fel ca în majoritatea ultimelor sezoane, orgoliile mari din vestiar fac să fie foarte grea misiunea tehnicianului Christophe Galtier de a construi o echipă foarte bine închegată. Galtier îi are la dispoziție pe Sergio Ramos, Marco Verratti, Kylian Mbappe, Neymar sau Lionel Messi, însă echipa a avut rezultate oscilante și nu a reușit să se distanțeze în fruntea clasamentului.

AS Monaco, antrenată în prezent de Philippe Clement, reușește să se reinventeze încă o dată și să lupte pentru primele poziții din Ligue 1. După ce l-au pierdut pe Benoit Badiashile, plecat la Chelsea, monegascii se bazează pe fotbaliști precum Mohamed Camara, Axel Diasi, Wissam ben Yedder, Aleksandr Golovin sau Takumi Minamino. Fără presiune pe umeri și capabilă să reușească mereu rezultate suprinzătoare, Monaco nu este de exclus din calculele pentru titlu. 

Un reper foarte bun pentru pariori, dar și pentru fanii simpli ai fotbalului, constă în cotele pe care le oferă bookmakerii celor trei echipe implicate în lupta pentru supremația în prima ligă a Franței. PSG este considerată favorită certă la titlu, iar un succes al trupei lui Messi este cotat cu 1,05. Cota este una care nu lasă loc de interpretări, însă diferențele destul de mici din clasament le permit curajoșilor să meargă și pe varianta unui deznodământ surprinzător. 

Olympique Marseille are cota 11,00 la cucerirea titlului, în vreme ce un succes al lui AS Monaco este cotat cu 29,00. Dacă ai încredere în outsideri, cu siguranță merită să plasezi un pariu pe mâna lor. Inclusiv la pariuri live, ai opțiuni excelente etapă de etapă. Esențial este să ții cont de modificarea acestor cote, care poate apărea pe întreg parcursul competiției, precum și de dozarea bugetului pe care îl ai la dispoziție. Pariază responsabil și bucură-te de show-ul din Ligue 1!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies