”Îți mulțumesc Dumnezeu!” Brigitte Pastramă radiază de fericire! Vedeta a început o nouă etapă în viața sa

”Îți mulțumesc Dumnezeu!” Brigitte Pastramă radiază de fericire! Vedeta a început o nouă etapă în viața sa
”Îți mulțumesc Dumnezeu!” Brigitte Pastramă radiază de fericire! Vedeta a început o nouă etapă în viața sa

Brigitte Pastramă a anunțat pe rețelele de socializare că a avut loc o nouă schimbare radicală în viața sa. Iată despre ce este vorba!

Brigitte Pastramă a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, că a reușit să își cumpere o locuință în Dubai. Din păcate, vedeta s-a lovit de câteva probleme în legătură cu procedurile pentru obținerea vizei de rezident în Emiratele Arabe, care s-a întins pe o durată la care nu se aștepta. Însă, totul răul spre bine, deoarece vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că și-a îndeplinit visul.

Brigitte Pastramă și-a îndeplinit cea mai mare dorință

Viza de rezident în Dubai i-a cauzat mari bătăi de cap vedetei, deoarece nu putea să părăsească țara. Brigitte a rămas blocată în Emiratele Arabe chiar de ziua ei de naștere, însă lucrurile s-au rezolvat după ce a putut să obțină documentul necesar. Recent, bruneta a anunțat pe rețelele de socializare faptul că a început o nouă etapă a vieții sale, întrucât a reușit să obțină viza de rezident în Dubai.

De asemenea, vedeta a declarat că fără respectivul act nu putea avea nici permis de conducere, nici mașină. Brigitte Pastramă a dat de înțeles că urmează să se mute în noua sa locuință, întrucât totul este pus la punct în prezent.

„Mașina mea noua, viața mea noua, viza mea noua în Dubai. Îți mulțumesc Dumnezeu!”, a transmis Brigitte Pastramă pe pagina sa de Instagram.

Citește și: „Mâine nu știu.” Ce se întâmplă între Florin Pastramă și Brigitte, după ce au decis să își mai dea o șansă

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Brigitte Pastramă radiază de fericire[Sursa foto: Instagram]

Ce sumă de bani a scos din buzunar Brigitte Pastramă, pentru investiția din Dubai

Bruneta a fost nevoită să plătească nu mai mult, nu mai puțin de aproximativ 400.000 de euro pentru a-și vedea visul devenit realitate. Brigitte a făcut sacrificii mari, însă acum este recunoscătoare pentru achiziția unei locuințe în Dubai. De asemenea, soția lui Florin Pastramă este fericită pentru că arabii au o cultură cu o semnificație aparte pentru ea.

„Am găsit o țară unde, în momentul în care ai intrat în ea, te avertizează că, dacă ești găsit cu chestii interzise, pedeapsa e capitală.

Plus de asta, este o țară în care, dacă furi, ți se taie mâna”, a mărturisit Brigitte Pastramă, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Am fost la notar să semnăm.” Brigitte și Florin Pastramă au semnat actele de divorț. Ce s-a întâmplat la scurt timp

Brigitte Pastramă radiază de fericire[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

“Așa shopping mare faci?”. Brigitte Pastramă, uimită de cumpărăturile făcute de fiica sa, Sara

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a pus un videoclip cu ei pe rețelele de socializare. „Vreți să fiți părinții mei?”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies