Cine este Gina Matache. „Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”

Gina, Delia și Oana Matache
Gina, Delia și Oana Matache

Pe Delia și pe Oana Matache le cunoaște o țară întreagă, dar nu multă lume știe cine este cu adevărat Gina Matache, mama fetelor.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Gina Matache și cu ce se ocupă mama cunoscutei cântărețe, Delia Matache. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din familia Matache.

Cine este Gina Matache

Citește și: Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. „Toxicitatea poate veni din multe părți!”

Cine este Gina Matache
Cine este Gina Matache[Sursa foto: Facebook]

Gina Matache, în vârstă de 60 de ani este o cântăreață de muzică populară și de petrecere.

Toată lumea o cunoaște ca fiind mama Deliei Matache, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, dar puțini sunt cei care știu că cea care i-a dat viață Deliei este și cea de la care a moștenit talentul muzical.

Gina Matache are și ea la rândul său un talent muzical incontestabil, dar spre deosebire de cele două fiice ale sale, Delia și Oana Matache, care au fost orientate către muzica pop, Gina Matache cântă doar muzică populară și de petrecere.

Gina Matache a fost căsătorită de două ori

Cine este Gina Matache
Cine este Gina Matache[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dacă mama Deliei este o persoană publică, care apare adesea la diferite evenimente mondene și vorbește des despre fiicele sale în cadrul unor emisiuni televizate, despre tatăl Deliei, Ion Matache nu se știe prea multe.

Gina Matache a fost căsătorită cu tatăl Deliei și al Oanei Matache până în anul 2004, când bărbatul a ales viața monarhală în detrimentul celei de familie. Astfel, Ion Matache s-a călugărit și s-a retras pe muntele Athos unde se află și în prezent. Delia a păstrat însă o relație apropiată cu tatăl său deși nu mulți sunt cei care i-au înțeles decizia bărbatului.

După divorțul de Ion Matache, Gina a fost căsătorită cu celebrul acordeonist Jan Mocanu.

Povestea lor de dragoste nu a durat însă mai mult de 10 ani, iar în anul 2016 cei doi artiști au divorțat pe cale amiabilă.

«Ne-am despărţit de şapte luni. Între timp, s-a însurat cu o femeie care are un copil. Nu mai mergeau treburile între noi, dar am stat că aveam părul alb în cap. Nu avem avere, nu avem case, ce să împărţim: praful după tobă! Ne-am spus „La revedere şi pa”.

Fiecare cu neamul lui, eu cu ale mele, el cu ale lui», a declarat Gina Matache în cadrul unui interviu.

Deși cei doi au invocat ca motiv al despărțirii nepotrivirea de caractere, ulterior au ieșit la suprafață detalii conform cărora femeia l-ar fi înșelat pe cunoscutul acordeonist.

«Eram plecat în Australia. Vorbeam cu ea la telefon, era ziua Oanei, am sunat-o în seara aia non-stop și nu mi-a răspuns.

Nu prea mi-a convenit. I-am cerut o poză de la ziua Oanei și mi-a zis că nu a făcut nimeni poze. Într-un final s-a ajuns să se jure pe mama ei, „să moară mama”, că mi-a fost fidelă. A doua zi, fără ca mama ei să fie bolnavă sau ceva, aceasta a murit», a afirmat Jan Mocanu.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În anul 2017, Gina Matache a susținut cum a fost despărțirea celor doi: “Ne-am despărţit de comun acord. Dacă suntem bine de acum, e OK. Îi doresc să-i fie bine. A fost o relaţie şi cu bune şi cu rele. Iubirea e la vremea ei. Nu pot să spun că îl mai iubesc. Acum e milă. Nu mai e iubire. Ne-am spus adio, nu mai are cum.", a mai declarat Gina Matache pentru emisiunea WOWbiz, difuzată în trecut de postul Kanal D.

Gina Matache s-a confruntat cu probleme de sănătate

Citește și: Cine este Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. “Suntem hăituiți de ideea: Nu sunteți potriviți unul pentru celălalt!, Nu ești suficient pentru Oana! Oana merita mai mult.”

Cine este Gina Matache
Cine este Gina Matache[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu câțiva ani, mama Deliei a trecut printr-o perioadă foarte grea în care s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Interpreta de muzică populară a fost depistată cu o tumoră benignă la brațul stâng, care i-a fost extirpată printr-o intervenție chirurgicală, în urma căreia a fost nevoită să treacă printr-o perioadă lungă de recuperare.

„Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea. Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna stângă. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte.", a declarat artista.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Delia Matache. „Ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies