Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. „Ne gândim la un copil!”

cine este claudia iosif
Cine este Claudia Iosif

Claudia Iosif este una dintre cunoscutele persoane publice din România, datorită relației sale cu Dorian Popa, unul dintre cei mai populari influenceri de la noi din țară.

Frumoasa brunetă este un adevărat antreprenor, având propriul brand de haine.

Ce vârstă are Claudia Iosif

claudia iosif varsta
Ce vârsta are Claudia Iosif[Sursa foto: Wowbiz]

Citește și: Cine este Cristina Ciobănașu. „Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini.”

La vârsta de 40 de ani, vedeta se poate mândri cu un trup de invidiat, dar și cu o viață profesională și personală de succes. Bruneta este designer vestimentar și își vinde articolele create pe internet. Babs, așa cum este cunoscută în mediul online, a mărturisit că de multe ori îi cere părerea și partenerului ei, cu privire la creațiile sale vestimentare. Mai mult, Dorian Popa poartă adesea hainele create de iubita lui, în videoclipurile sale. Frumoasa brunetă are și ea o comunitate destul de numeroasă în mediul online, acolo unde își face apariția cu tot felul de ținute inedite, sexy și excentrice. Claudia a mărturisit că reușește să se mențină într-o formă atât de buna datorită iubitlui ei, fiindcă Dorian a fost cel care a motivat-o să meargă la sala de fitness și să aibă o alimentație sănătoasă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dorian Popa și Claudia Iosif

dorian popa si claudia iosif
Dorian Popa și Claudia Iosif[Sursa foto: Wowbiz]

Citește și: Cine este Mihai Morar. „Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți!”

Deși este o diferență de 5 ani între cei doi, Dorian fiind mai tânăr decât iubita lui, această situație nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor. Cu toate ca au o relație de iubire de lungă durată, cei doi nu se afișează des împreună. La un moment dat, fanii credeau că Babs și Dorian nu mai formează un cuplu, deoarece frumoasa brunetă nu se mai apăruse de ceva timp în preajma iubitului ei. Cu toate acestea, Claudia a lămurit toată situația, precizând că deși partenerul ei are o viață atât de publică, ea preferă să stea în spatele reflectoarelor.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă”, a mărturisit vedeta.
Claudia a mărturisit că nu îi place atenția publica, de aceea îi este dificil uneori să fie partenera de viață a lui Dorian Popa, un personaj atât de popular și cu o mulțime de fani.

Deși au ajuns la vârsta maturității și au o relație stabilă, Claudia și Dorian nu sunt căsătoriți și nici nu au copil. Totuși, vedeta nu a exclus posibilitatea de a fi mamă. Cei doi au împreună un câine, pe nume Cheluțu, care este și el un personaj extrem de popular și iubit de către admiratorii influencerului. De asemenea, Babs și iubitul ei stau într-o vilă superbă, în care au investit o mulțime de bani și pe care Dorian a prezentat-o adesea pe conturile sale de socializare.


,,Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Am vorbit cu Dorian şi de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta”, a declarat vedeta.

Cine este Dorian Popa

Vedeta și-a început cariera în lumina reflectoarelor, în anul 2011, când a debutat ca actor într-un serial ce a devenit fenomen în România.

De atunci, Dorian a devenit extrem de cunoscut în țara noastră, având numeroase apariții în showbiz și construindu-și o adevărată comunitate, cu ajutorul proiectelor sale. De-a lungul timpului, vedeta a jucat în mai multe seriale și filme românești, care au fost adevărate succese. De asemenea, Dorian a fost și jurat într-o emisiune de talente. De câțiva ani, actorul a devenit unul dintre cei mai relevanți influenceri de la noi din țară, fiind extrem de prezent în mediul online.
Dorian își ține la curent fanii cu tot ceea ce face zilnic, prin vloggul său.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Monica Davidescu. „După 11 ani de relație, am spus „DA” amândoi!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies