Cine este Șerban Pavlu. „Dacă la 30 de ani ești actor și trebuie să spui cum te cheamă, ai greșit.”

Cine este Șerban Pavlu
Cine este Șerban Pavlu

Șerban Pavlu este un actor român de film, teatru, televiziune și voce.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Șerban Pavlu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii legate de viața personală a actorului.

Cine este Șerban Pavlu

Citește și: Cine este Augustin Viziru. „Niciodată n-am să-i cer ei, să facă ceva ce nu fac eu!”

Cine este Șerban Pavlu
Cine este Șerban Pavlu[Sursa foto: Facebook]

Șerban Pavlu s-a născut în data de 29 iunie 1975 la București, unde a absolvit Universitatea Națională de  Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” în anul 1997, la clasa lui Alexandru Repan.

Pasionat de lumea teatrului, Șerban Pavlu a vrut să se facă regizor, dar vârsta fragedă pe care o avea la vremea respectivă l-a împiedicat să-și îndeplinească visul.

Astfel, actorul a mers pe latura teatrală și a ajuns să joace în numeroase piese de teatru, dar și în filme cunoscute și emisiuni televizate.

Prima dată am vrut să fac regie, dar mi s-a spus că sunt prea tânăr. Poți să faci regie la orice vârstă dacă ai talent și îți place, dar o anumită experiență de viață este necesară pentru că tu discuți cu oamenii chestii de care habar nu ai.

Pentru mine un regizor mișto este un tip care poată să scoată din tine ceva ce tu nu poți să faci singur. Eu de aia m-am făcut actor pentru că eu voiam să fiu la teatru actor. Mi se părea extraordinar că oamenii ăia sunt vii în fața mea .”, a declarat Șerban Pavlu în cadrul podcastului „ DA BRAVO !”.

După terminarea facultății, Șerban Pavlu a devenit angajat al Teatrului Bulandra, unde joacă și în ziua de astăzi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În prezent, Șerban Pavlu este un actor de film, teatru, televiziune și voce foarte cunoscut și apreciat de la noi din țară, câștigând premiul Gopo pentru cel mai bun rol din comedia „ Toată lumea din familia noastră ” (2012).

Șerban Pavlu este căsătorit și are doi copii

Cine este Șerban Pavlu
Cine este Șerban Pavlu[Sursa foto: Facebook]

Șerban Pavlu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Oana Matei, fostă avocată, actualmente producător de film. Cei doi sunt căsătoriți și au împreună doi copii, un băiat de 7 ani și o fată în vârstă de 10 ani.

Întrebat în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete despre secretul unei căsnicii fericite, actorul a răspuns într-un mod umoristic, care îl caracterizează.

 „ Ar trebui să aibă oamenii treabă. Dacă au mult timp de pierdut așa împreună nu este bine. Dacă ai servitori, divorțezi .”, a spus Șerban Pavlu.

Despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de frumoasa lui soție, Șerban Pavlu a povestit că a început ca o idilă puerilă, dar care a evoluat într-un mod foarte frumos.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Soția mea, pe care o iubesc foarte mult, am întâlnit-o total neașteptat. Ne-am întâlnit pe terenul de baschet. Eu eram deja actor de mult timp și, după niște ani în care nu am făcut altceva decât să beau și să fumez, am avut o revenire la dragostea adolescenței, baschetul. Cu colegul meu de bancă, care a fost mult mai bun baschetbalist ca mine, am început să reînnod ițele baschetului acesta din curtea școlii și am ajuns să joc baschet într-un loc în care nu mergeam în mod obișnuit și anume prin Studențesc. Eram oameni în toată firea care păream că ne-am întors la copilărie. Acolo juca și soția mea și a fost o idilă extrem de puerilă, ca de liceu. Rămâneam mai târziu, îl rugam pe prietenul meu să mai rămână să mai dăm la coș, iar în timpul acesta aveam cu el niște conversații lungi și stupide despre nimic.”, a mărturisit Șerban Pavlu în cadrul unui interviu.

Pasiunile lui Șerban Pavlu

Citește și: Cine este Patrizia Paglieri.„Aici este viața mea”

Cine este Șerban Pavlu
Cine este Șerban Pavlu[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă teatru, actorul are și alte pasiuni care țin de latura sportivă. La vârsta de 47 de ani, Șerban Pavlu reușește să se mențină într-o formă de invidiat, iar acest lucru se datorează faptului că are o viață destul de activă. Actorul este pasionat de schi și de ciclism și deși îi este destul de greu să se împartă între viața de familie și cea profesională, găsește mereu timp pentru micile sale plăceri, declarându-se un om fericit.

 „ Sunt foarte fericit. Eu cred că este falsă ideea asta că trebuie să umbli după fericirea care îți este vândută peste tot în jur ca fiind un ideal. Căutarea fericirii te va conduce spre un loc unde o să fii nefericit. Fac chestiile astea pentru că nu le-am făcut la timpul lor. Am plăcerea asta a schiatului. ”, a declarat Șerban Pavlu în cadrul podcastului „DA BRAVO!”.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Mirabela Dauer. „Am fost singură toată viața”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies