“Trebuie să știe că eu sunt fericit.” Ce relație are, în prezent, Ramona Olaru cu fosta sa „soacră”?

“Trebuie să știe că eu sunt fericit.” Ce relație are, în prezent, Ramona Olaru cu fosta sa „soacră”?
“Trebuie să știe că eu sunt fericit.” Ce relație are, în prezent, Ramona Olaru cu fosta sa „soacră”?

Cătălin Cazacu a discutat despre relația pe care fosta lui parteneră de viață, Ramona Olaru, o are cu mama lui după ce s-au despărțit.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu  au format un cuplu foarte apreciat în showbiz-ul românesc. Cei doi au fost nevoiți să treacă de-a lungul relației prin mai multe despărțiri și împăcări, însă, din nefericire, aceștia au hotărât să își ia rămas bun definitiv. Mai mult decât atât, asistenta TV s-a afișat recent pe rețelele de socializare cu micile atenții din partea presupusului nou iubit. Însă, toate aceste lucruri nu au oprit-o pe Ramona Olaru să păstreze o legătură strânsă cu mama lui Cătălin Cazacu, fapt dezvăluit chiar de motociclist.

Citește și: ”Vă pierdeți vremea și energia și nu merită nici 3 secunde din universul vostru.” Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles în mediul online. La cine face referire asistenta TV?

Ce relație are, în prezent, Ramona Olaru cu fosta sa soacră[Sursa foto: Instagram]

Recent, Cătălin Cazacu a declarat faptul că mama sa este afectată atunci când citește anumite lucruri din presă, având în vedere că aceasta ține foarte mult la asistenta TV.

De asemenea, acesta a specificat faptul că cele două sunt născute la o zi distanță, iar mama lui o iubește foarte mult pe Ramona Olaru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Mama se panichează cel mai tare! Nu a fost niciodată un secret și nu este un secret. Relația dintre mama mea și Ramona a fost tot timpul una și va fi și o să rămână și este, una foarte frumoasă.

Sunt născute la o zi distanță, mama o iubește foarte mult și atunci genul ăsta de știri au tot lovit-o de-a lungul timpului dar am învățat-o să nu mai creadă și este bine!(...) Dar nu trebuie să-i spun lui mama. Mama trebuie să știe că eu sunt fericit, toată lumea e fericită!”, a declarat Cătălin Cazacu, pentru Click.ro.

Care este situația, de fapt, dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru

Mai mult decât atât, Cătălin a oferit un răspuns și atunci când a fost întrebat despre situația din prezent dintre el și Ramona Olaru, mai precis dacă mai sunt sau nu într-o relație. Motociclistul a dorit să fie rezervat în răspunsuri, însă a specificat faptul că amândoi sunt foarte bine.

„Întreabă-mă! Eu pot să-ți spun că sunt foarte bine, de aici încolo... trage concluzia pe care o vrei.

Suntem foarte bine, că și ea e foarte bine.”, a mai spus Cătălin Cazacu, pentru aceeași sursă.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: „Eu nu am postat buchete la două zile după despărțire.” Cătălin Cazacu a vorbit despre ceea ce se întâmplă în viața lui acum. Prezentatorul TV, adevărul despre noua relație

Ce relație are, în prezent, Ramona Olaru cu fosta sa soacră[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Eu nu am postat buchete la două zile după despărțire.” Cătălin Cazacu a vorbit despre ceea ce se întâmplă în viața lui acum. Prezentatorul TV, adevărul despre noua relație

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies