Ce afacere de succes conduce Ramona Gabor, pentru a avea o viață de lux în Dubai? Sora Monicăi Gabor încasează sume frumoase de bani

Ce afacere de succes conduce Ramona Gabor, pentru a avea o viață de lux în Dubai? Sora Monicăi Gabor încasează sume frumoase de bani
Ce afacere de succes conduce Ramona Gabor, pentru a avea o viață de lux în Dubai? Sora Monicăi Gabor încasează sume frumoase de bani

Ramona Gabor produce lună de lună sume uriașe de bani, cu ajutorul afacerilor pe care le are în Dubai. Iată despre ce este vorba!

Ramona Gabor, în vârstă de 34 de ani, se bucură din plin de viața ei de lux în Dubai, acolo unde este stabilită de aproape 10 ani. Vedeta încasează suma frumoase cu ajutorul propriilor afaceri, astfel că nu se ascunde din a-și arăta viața spectaculoasă pe care o are, deoarece caviarul, călătoriile exclusiviste și diamantele sunt la ordinea zilei pentru aceasta.

Datorită faptului că Ralucăi Gabor îi place să trăiască o viață frumoasă, lipsită de griji, aceasta deține o afacere cu parfumuri de lux, care îi bagă sume uriașe de bani în buzunar.

Mai mult decât atât, sora Monicăi Gabor are mai multe campanii de publicitate pentru bijuterii de lux în mediul online, de la care încasează, de asemenea, bani frumoși.

Citește și: Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink. Detaliul care i-a dat de gol

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce afacere de succes conduce Ramona Gabor, pentru a avea o viață de lux în Dubai[Sursa foto: Instagram]

Ramona Gabor a organizat o petrecere de lux, cu ocazia zilei sale de naștere

La început de an, Ramona Gabor și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mare fel, organizând o petrecere în stilul caracteristic în Dubai. Cu toate astea, din nefericire, Monica Gabor nu a putut fi prezentă, deoarece distanța dintre cele două surori le împiedică des în a se întâlni, dar întotdeauna sunt una lângă cealaltă în cele mai importante clipe din viața fiecăreia.

Astfel, cu ocazia zilei de naștere a surorii  sale mai mici care a împlinit vârsta de 34 de ani, Monica Gabor a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, pe care Ramona l-a distribuit pe pagina personală de Instagram.

„La mulți ani celei mai bune prietene din copilărie, camaradei mele și persoanei care mi-a păstrat toate secretele. Mulțumesc pentru că mă suporți acum și întotdeauna.

Ești cea mai bună soră mai mică din lume și sper să obții tot ce îți dorești. Sunt mândră că ești sora mea! Avem o legătură așa specială! Te iubesc surioara mică și iubită!”
, a scris Monica Gabor pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a surorii sale mai mici.

Citește și: ”Nu există asta cu mama care să se bage în viața copiilor.” Ce părere are Mioara Roman despre despărțirea scandaloasă dintre fiica ei, Oana, și Marius Elisei

Ce afacere de succes conduce Ramona Gabor, pentru a avea o viață de lux în Dubai[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

”Nu există asta cu mama care să se bage în viața copiilor.” Ce părere are Mioara Roman despre despărțirea scandaloasă dintre fiica ei, Oana, și Marius Elisei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies