Liftingul facial. O metodă sigură și eficientă pentru a-ți îmbunătăți conturul feței, fermitatea pielii și a reduce semnele îmbătrânirii!

Liftingul facial. O metodă sigură și eficientă pentru a-ți îmbunătăți conturul feței, fermitatea pielii și a reduce semnele îmbătrânirii!
Liftingul facial. O metodă sigură și eficientă pentru a-ți îmbunătăți conturul feței, fermitatea pielii și a reduce semnele îmbătrânirii!

Află din rândurile următoare ce reprezintă procedura de lifting facial și când este aceasta recomandată.

Odată cu trecerea timpului, gravitația își face simțită prezența și astfel apar primele semne ale îmbătrânirii, iar pe lângă ridurile fine, multe femei se confruntă și cu schimbarea formei și texturii pielii. De aceea, după vârsta de 50 de ani, ridurile încep deja să se adâncească, iar fața noastră începe ușor-ușor să se orienteze în jos. Din păcate, acest proces este unul normal și nu îl putem împiedica să își facă simțită prezența, în schimb, putem să apelăm la anumite intervenții chirurgicale menite să ne mai bucurăm câțiva ani de un aspect mai tânăr.

În cadrul unei emisiuni, doamna doctor Elena Martin, chirurg estetician, a vorbit despre ce reprezintă procedura de lifting facial, cum se realizează aceasta, care sunt efectele adverse și când ar trebui să apeleze femeile la această procedură.

Ce este liftingul facial

Citește și: Augmentarea punctului G, procedura care durează 10 minute. Efecte și preț.

Ce este liftingul facial
Ce este liftingul facial[Sursa foto: freepik]

Potrivit specialistului în domeniu, liftingul facial este ultima recomandare a medicilor esteticieni atunci când vine vorba de intervențiile pe care le putem face la nivelul feței cu scopul de a căpăta un aspect mai tânăr.

Astfel, până să ajungem în acest punct, există alte intervenții pe care le putem face, mai ușoare și nu atât de complexe, dar care însă, nu au chiar acel rezultat ca al liftingului facial.

Liftingul facial este acea intervenție chirurgicală care se află în topul recomandărilor, este ultima variantă pe care o putem alege atunci când ne dorim refacerea volumului facial și repoziționarea țesuturilor. Este chirurgicală, se face sub anestezie generală. Este invazivă pentru că abordează în principal întreaga față. Adeseori asociem și zona gâtului .”, a explicat specialistul în domeniu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce presupune procedura de lifting facial

Citește și: Topul celor mai căutate operații estetice. Ce operație deține locul întâi

Ce presupune procedura de lifting facial
Ce presupune procedura de lifting facial[Sursa foto: freepik]

Potrivit specialistului în domeniu, procedura de lifting facial are efecte de-a dreptul spectaculoase, dar este mai complexă față de alte proceduri de întinerire.

Aspectul căzut la nivelul feței este dat odată de gravitație, care își face treaba în fiecare zi, fața devine mai grea câteodată cu trecerea anilor, compartimentele de grăsime de la nivelul feței se repoziționează și

trebuie să adresăm cauza în ansamblu. Procedura este una spectaculoasă. Este foarte important să înțelegem că este o intervenție prin care strângem din interior, nu scoatem doar excesul de piele. Pielea este elastică, dacă am tăia fix pielea, efectul nu ar fi unul de durată .”, a explicat specialistul în domeniu.

Totodată, este foarte important de precizat faptul că această procedură nu este una permanentă pentru că nu poate opri procesul de îmbătrânire al tenului, dar, în schimb, are un efect destul de îndelungat.

Remanența procedurii este una destul de lungă, peste 5 ani .”, a precizat specialistul în domeniu. 

Când trebuie să apeleze femeile la această procedură

Citește și: Tratamentul cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling – soluția care te scapă de cicatricile post-acnee și ridurile fine. Are și efect de lifting

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Când trebuie să apeleze femeile la procedura de lifting facial
Când trebuie să apeleze femeile la această procedură[Sursa foto: freepik]

Potrivit specialistului în domeniu, această procedură este ultima la care pot apela femeile care își doresc să beneficieze de un aspect mai tânăr și nu se realizează sub nicio formă ca modalitate de prevenție, ci ca modalitate de tratare a semnelor îmbătrânirii. Astfel, este recomandată femeilor, dar și bărbaților, începând cu vârsta de 50 de ani în sus.

Undeva după 50 de ani în principiu este recomandată intervenția, dar în niciun caz pacientelor care se află în jurul vârstei de 20 de ani .”, spune specialistul în domeniu. 

De asemenea, este foarte important de știut că în urma acestei proceduri, vor apărea anumite efecte adverse în primele zile, dar care odată cu trecerea timpului se vor ameliora, iar pielea își va recăpăta aspectul său tânăr și uniform.

Trei zile de la operație pacientele vor fi umflate, mai umflate decât își imaginează, mai umflate decât își doresc. La o săptămână ne revedem la control, în principiu pielea este închisă și edemul se va remite lent în următoarele luni .”, a explicat specialistul în domeniu.  

Ce este, de fapt, liftingul facial?
Ce este, de fapt, liftingul facial?[Sursa foto: freepik]

 


Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce trebuie sa știm despre operația de rinoplastie! Specialistul kfetele.ro, chirurgul estetician Daniela Diveică explică

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies