Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași. Ne pensăm în funcție de trend sau forma feței?

Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași. Ne pensăm în funcție de trend sau forma feței?
Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași. Ne pensăm în funcție de trend sau forma feței?

Află din rândurile următoare cum putem să avem parte de sprâncene frumoase în doar 5 pași simpli.

În cadrul unui aspect armonios al feței, sprâncenele joacă un rol extrem de important. Acestea schimbă considerabil întreaga fizionomie a feței și influențează foarte mult rezultatul final. De aceea, este foarte important să fim foarte atente atunci când oferim o formă sprâncenelor, astfel încât aceasta să ne pună în evidență trăsăturile și să avem parte de rezultatul dorit.

În cadrul unei emisiuni, un specialist în micropigmentare și stilizare sprâncene a vorbit despre importanța formei sprâncenelor în aspectul final al feței și a exemplificat cum putem să facem sprâncene perfecte în câțiva pași simpli.

Cum ne alegem forma sprâncenelor

Citește și: ,,Simplitatea este cea care se poartă.” Sfaturi și recomandări pentru stilizarea sprâncenelor

Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași
Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași[Sursa foto: pexels]

În zilele noastre există diferite trenduri legate de forma sprâncenelor. Dacă în trecut erau la mare căutare sprâncenele foarte subțiri, acum se poartă sprâncenele groase și foarte ridicate. Mai mult decât atât, au apărut unele trenduri în materie de sprâncene care presupun ondularea acestora sau obținerea unor forme abstracte.

Aceste lucruri nu ar trebui să ne ghideze opțiunea în privința formei sprâncenelor pentru că, potrivit specialistului în domeniu, în urma acestor trenduri putem să rămânem cu consecințe grave și să ne deteriorăm pentru totdeauna sprâncenele naturale.

Așadar, este foarte important să alegem forma sprâncenelor în funcție de fizionomia feței și să optăm pentru o formă naturală pe care putem să o stilizăm după bunul plac.

Dacă trendurile vin și trec, de obicei rămân în urma lor consecințe. Ce mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă este că sprânceana potrivită pentru fiecare individ și pentru fiecare fizionomie este diferită și fiecărui om îi stă cel mai bine de fapt cu sprânceana lui naturală, care poate fi ușor îmbunătățită, în funcție de context, îmblânzită, curățată și cam atât .”, a precizat specialistul în domeniu.

Cum poți face sprâncene perfecte în 5 pași simpli

Citește și: Cum realizezi un machiaj pentru primăvara anului 2023. Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru un machiaj perfect?

Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași
Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași[Sursa foto: pexels]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Află în continuarea articolului care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a realiza niște sprâncene perfecte care să îți pună în evidență trăsăturile.

Pasul unu. Pieptănăm sprâncenele.

În trusa oricărei femei ar trebui să existe un dispozitiv special pentru a pieptăna sprâncenele. Acesta este foarte important pentru că ne ajută să vedem clar care este forma lor inițială. Potrivit specialistului în domeniu, este foarte important să pieptănăm sprâncenele în sus.

Pasul doi. Înlăturăm surplusul.

Aici este foarte important să luăm doar firele care sunt un plus, în așa fel încât să nu lezăm sprânceana și să nu-i stricăm forma naturală.

Se întâmplă foarte des o greșeală, femeile își smulg toată codița și și-o ridică mult mai sus din creion, iar asta înseamnă amputarea codiței naturale și rămânem cu baza doar din păr și codița doar din creion. Acest lucru este de evitat .”, spune specialistul în domeniu.

Pasul trei. Umplem golurile.

Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași
Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași[Sursa foto: pexels]

Cu ajutorul unui creion special putem să desenăm câteva fire acolo unde este cazul și astfel să umplem golurile din sprâncene.

De asemenea, este foarte important să observăm în ce direcție se îndreaptă codița, iar dacă este cazul o ridicăm puțin tot cu ajutorul creionului.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 „ Eu recomand creioanele cu mină foarte subțire cu care putem desena fire sau putem umple golurile fără să apăsăm pe creion .”, spune specialistul în domeniu.  

Pasul patru. Fixăm sprâncenele.

Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași
Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași[Sursa foto: pexels]

Cu ajutorul unui produs special pentru fixarea sprâncenelor, este foarte important să le fixăm pentru a evita firele rebele care nu se așază cum trebuie. Astfel, aplicăm produsul de fixare al sprâncenelor de sus în jos prin intermediul mai multor mișcări.

 „ Este important să fie un produs lejer, mai ales dacă îl purtați ziua. Produsele foarte agresive, foarte texturate, care încarcă, sunt de evitat .”, spune specialistul în domeniu.  

După ce am aplicat fixativul de sprâncene, revenim cu o periuță și corectăm forma lor.

Pasul cinci. Aplicăm concealer.

Sub sprânceană putem să revenim cu un concealer pentru a lumina acea zonă.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Implantul de sprâncene - cine are nevoie de el și ce implică procedura?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies