“Eu sunt cu copiii.” Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio! Care este motivul separării dintre cei doi

“Eu sunt cu copiii.” Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio! Care este motivul separării dintre cei doi
“Eu sunt cu copiii.” Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio! Care este motivul separării dintre cei doi

În urmă cu puțin timp, s-a aflat motivul despărțirii dintre Vulpița și Viorel Stegaru. Iată despre ce este vorba!

Vulpița și Viorel Stegaru au format unul dintre cele mai populare și controversate cupluri de la noi din țară, din momentul în care au apărut mai bine de 6 luni pe micile ecrane. Cei doi soți au făcut furori prin prisma poveștii lor de viață, întâmpinând de-a lungul relației suișuri și coborâșuri. Cu toate astea, se pare că aceștia au decis să pună capăt definitiv poveștii lor de dragoste, anunțul fiind făcut chiar de Viorel, pe pagina personală de Instagram.

„Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul pe care Viorel Stegaru l-a transmis, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: ”România este foarte vizată. Una dintre băncile mari se va prăbuși până în vară.” Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre problemele finaciare din România, în perioada următoare

Vulpița și Viorel Stegaru și-au luat rămas bun[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

După vestea care a șocat o mulțime de oameni, s-a descoperit și posibilul motiv al separării, mai exact câteva certuri, după ce Vulpița și-ar fi reluat câteva obiceiuri care îl supărau foarte tare pe Viorel, anume acelea de a trimite imagini indecente bărbaților.

Viorel ar fi dat-o afară din locuință pe Veronica

De asemenea, mama lui Viorel Stegaru a adus numeroase acuzații la adresa tinerei, în legătură cu faptul că nu are grijă de cei doi copii pe care îi are cu soțul ei, motiv pentru care și acum, după separarea celor doi soți, copiii au rămas în grija tatălui lor. Mai mult decât atât, un alt motiv ar fi faptul că Vulpița ar fi trimis câteva imagini indecente unor bărbați, iar Viorel Stegaru a văzut respectivele conversații.

Astfel, după ce acesta a descoperit infidelitatea soției sale, ar fi dat-o afară pe Vulpița din casa unde locuiau împreună, conform unor surse din anturajul celor doi, scrie Spynews.ro. Așadar, Veronica s-ar fi văzut nevoită să se întoarcă, din nou, în casa părintească. Cu toate astea, membrii familiei sale nu ar fi fost atât de încântați să o primească pe tânără înapoi.

Citește și: Cum și-a făcut Vulpița din Blăgești apariția, după o perioadă în care nimeni nu a mai auzit de ea. Ce schimbare și-a făcut aceasta

Vulpița și Viorel Stegaru și-au luat rămas bun[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum și-a făcut Vulpița din Blăgești apariția, după o perioadă în care nimeni nu a mai auzit de ea. Ce schimbare și-a făcut aceasta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies