„Așa cum ne-am dorit.” Valentina Pelinel, despre cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va fi tată

„Așa cum ne-am dorit.” Valentina Pelinel, despre cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va fi tată
„Așa cum ne-am dorit.” Valentina Pelinel, despre cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va fi tată

În momentul actual, Cristi Borcea are nouă copii, cu patru femei diferite. Încă din anul 2018, afaceristul și Valentina Pelinel au decis să meargă pe același drum, iar din acel moment, aceștia au rămas împreună și au o relație cum mulți și-ar dori.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au o relație bine construită și sunt alături unul de celălalt în fiecare moment greu. Cei doi au o familie frumoasă și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

Citește și: „Este o boală care omoară părintele.” Diana Șucu trece prin clipe grele. Fiul său se confruntă cu probleme de sănătate

Reacția lui Cristi Borcea când a aflat că va fi tată din nou

Afaceristul are alături de cea cu care este căsătorit în prezent o familie frumoasă și împreună au trei copii, două fetițe gemene și un băiat, iar primul lor copil a venit pe lume cu șase ani în urmă.

Cu toate acestea, Cristi Borcea mai are alți șase copii cu fostele sale partenere de viață. În cadrul unui interviu, Valentina Pelinel a vorbit despre reacția pe care a avut-o fostul patron de la Dinamo atunci când a aflat că va fi din nou tată.

Aceasta a spus că amândoi își doreau să devină părinți și așteptau acest moment cu entuziasm. Cristi Borcea a încurajat-o pe cea cu care are în momentul actual o familie frumoasă și i-a spus de fiecare dată să nu își piardă încrederea și să aibă răbdare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit.”,

a povestit Valentina Pelinel, pentru Viva.ro.

 Valentina Pelinel, despre cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va fi tată
Valentina Pelinel, despre cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va fi tată[Sursa foto: Instagram]

Cum se descurcă Valentina Pelinel cu cei trei copii

După ce au venit gemenele pe lume, vedeta s-a asigurat că între copiii ei nu există diferențe. Ea l-a protejat pe micuțul Milan și a avut grijă să aibă parte de iubire și protecție, la fel ca atunci când era singurul copil din familie.

Atunci când vine vorba despre relația cu tânărul, Valentina Pelinal a mărturisit că ea și Milan au o conexiune specială și că își dorește să înțeleagă cum percepe el anumite lucruri, iar de multe ori vorbește cu el precum cu un om matur.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Cred că este important să tratezi fiecare aspect la momentul potrivit, iar eu și Milan avem o relație specială, vorbesc cu el ca și cu un adult și am grijă mereu să înțeleagă ce se întâmplă și de ce.”, mai dezvăluia Valentina Pelinel, în interviul acordat pentru sursa citată.

 Valentina Pelinel, despre cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va fi tată
Valentina Pelinel, despre cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va fi tată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Suntem lipiți.” Valentina Pelinel, despre fiul său și al lui Cristi Borcea



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce s-a întâmplat cu Leonard Doroftei, după ce a plecat la muncă în străinătate. Campionul de box este stabilit în Canada

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies