Ce surpriză i-a făcut Claudia Puican lui Jador. Artistul a izbucnit în lacrimi

Ce surpriză i-a făcut Claudia Puican lui Jador. Artistul a izbucnit în lacrimi
Ce surpriză i-a făcut Claudia Puican lui Jador. Artistul a izbucnit în lacrimi

Jador este un artist cu o comunitate foarte mare de persoane care îl îndăgesc și așteaptă cu nerăbdarea lansarea melodiilor acestuia.

 Având în vedere ziua lui de naștere, Claudia Puican și Armin Nicoară i-au pregătit artistului o surpriză de proporții. Jador a fost cuprins de emoții, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi.

Citește și: "Am fost înjurat, batjocorit, scuipat, umilit! Am cântat pentru bomboane!"Jador a vorbit despre dramele debutului în muzică!

Jador, surprins de Claudia Puican cu ocazia zilei sale de naștere

De ziua lui, Jador se afla în Germania, alături de Claudia Puican și Armin Nicoară. La miezul nopții, colegii de breaslă l-au bucurat pe artist și i-au pregătit o surpriză de neuitat.

Jador a primit un tort, iar soția lui Armin Nicoară i-a cântat „La mulți ani!”.

Cântărețul a fost plăcut impresionat de gestul pe care colegii săi l-au făcut pentru el, iar în clipul video distribuit pe rețele de socializare, se poate observa cum artistul, copleșit de emoții, a izbucnit în lacrimi.

Toate persoanele care se aflau la eveniment i-au trimis gânduri bune vedetei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Jador este gata de însurătoare după eșecul amoros

Jador este foarte activ în mediul online și are foarte mulți urmăritori, motiv pentru care îi place să împărtășească cu cei de acasă mai multe dintre evenimentele care au loc în viața lui, chiar dacă acestea sunt plăcute sau mai puțin plăcute.

Artistul a făcut un anunț matrimonial prin intermediul căruia și-a anunțat admiratoarele că este pregătit să devină tată.

„Atenție, anunț matrimonial! Fetelor, îmi caut o pocăită să mă însor cu ea și atât. A, și să-mi facă copii”, a spus Jador, pe pagina sa de Instagram.

Mesajul artistului apare la puțin timp, după ce a mărturisit că de trei luni încearcă să uite o fată și nu reușește, iar aceste sentimente nu îi dau pace.

„Nu o să fac tocmai o chestie bărbătească. M-a pus dracu să mă îndrăgostesc și stai și plângi și nu dormi nopțile. Bă, încep să urăsc acest sentiment pentru că mă face să fac niște lucruri pe care eu nu mi le doresc. Încerc să uit o fată de trei luni și nu reușesc”, a dezvăluit Jador pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Stories, însă la scurt timp a șters videoclipul.

Citește și: ”Nu mă interesează ce spune acest om.” Jador, prima reacție după ce Bogdan Mocanu a declarat că prietenia lor a luat sfârșit



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

”Nu mă interesează ce spune acest om.” Jador, prima reacție după ce Bogdan Mocanu a declarat că prietenia lor a luat sfârșit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies