„Îți asumi o responsabilitate.” Cornelia și Lupu Rednic, mărturisiri despre relația lor

„Îți asumi o responsabilitate.” Cornelia și Lupu Rednic, mărturisiri despre relația lor
„Îți asumi o responsabilitate.” Cornelia și Lupu Rednic, mărturisiri despre relația lor

Cornelia și Lupu Rednic au vorbit despre secretul căsniciei lor de lungă durată și despre obstacolele pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului.

Cei doi au abordat diferite subiecte și au mărturisit care sunt proiectele pe care le au acum în desfășurare, dar și despre momente de neuitat de la diversele evenimente la care au fost prezenți.

Citește și: „N-au nicio legătură cu valoarea mea.” Gheorghe Turda, motivul pentru care nu i-a invitat la concertul său aniversar pe Lupu Rednic și Constantin Enceanu

Cornelia și Lupu Rednic, mărturisiri despre relația lor

În cadrul unui interviu, Cornelia și Lupu Rednic au mărturisit că secretul căsniciei lor este respectul. Cu toate că de-a lungul timpului au mai avut obstacole și s-au mai certat, totul a fost în beneficiul lor, deoarece le-a întărit relația.

Cei doi formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața reală. Aceștia au aceleași sentimente ca în primele zile, chiar dacă această căsnicie durează de mai mult de 30 de ani.

Cornelia a povestit că uneori este ușor, iar alteori este greu. Cheia relației este respectul și artista consideră că dacă ești dispus să îți înțelegi și să îți tolerezi partenerul, atunci le vei putea face pe toate.

Este important să știi să ierți și să știi să fii acolo pentru cel pe care îl iubești. Orice căsnicie este o lecție de viață, deoarece te învață multe lucruri și te formează ca persoană.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Uneori e ușor, alteori e greu. Cheia este respectul, cât ești tu de dispus să îl înțelegi și tolerezi pe celălalt, pentru că vrem, nu vrem, suntem foarte diferiți cu toții și nu trebuie să avem tot timpul dreptate, un cuvânt. Ego-ul foarte mare nu își are locul într-un cuplu, nici într-o relație de prietenie nu își are locul.

E important să știi să ierți, să îți dorești să fii acolo, pentru că e foarte simplu să nu fii și e foarte greu să fii. Nu e ușor. O căsnicie e ca o școală de viață, pentru că te învață multe lucruri, treci prin foarte multe. Dacă vrei să faci ceva și pleci de jos, cum am plecat noi, nu am avut moșteniri, nu suntem din oameni săraci, dar nu am fost nici de bogați și atunci a trebuit să muncim pentru tot ce am făcut.
Când muncești, asta presupune nervi, foarte multă oboseală, să îi treci celuilalt cu vederea poate o zi proastă, dar să știi că amândoi vreți să trageți la aceeași căruță, asta este cel mai important. Îți asumi o responsabilitate”,
a spus artista.

Lupu Rednic a spus că în 30 de ani de căsătorie nu și-au spus vreun cuvânt care nu e la locul lui și este foarte important să îți respecți și să îți înțelegi partenerul.

Din punctul de vedere al artistului, trebuie să apreciezi omul de lângă tine, să îl tolerezi și să îl ierți.

„Peste 30 de ani de căsătorie, ce să fac. Îmi vine să râd, dar nu pot. Am avut răbdare. Dacă știi că cu acel om de lângă tine ai parcurs acel drum fain, cu obstacole, cu mari greutăți când ajungi la o ceartă. Suntem căsătoriți de peste 30 de ani și ne certăm constructiv, dar niciodată nu ne-am spus un cuvânt care nu e la locul lui unul altuia.

Asta e foarte important. Niciodată. Trebuie să ții seama de drumul parcurs, cu acele greutăți și când ajungi la o ceartă nu zici imediat că te desparți. Trebuie să apreciezi omul de lângă tine, să știi să îl tolerezi și trebuie să știi să ierți.", a declarat artistului.

 Cornelia și Lupu Rednic, mărturisiri despre relația lor
Cornelia și Lupu Rednic, mărturisiri despre relația lor[Sursa foto: Facebook]

Cornelia și Lupu Rednic, sfaturi pentru cuplurile la început de drum

Cei doi au venit cu un sfat pentru tineri îndrăgostiți, iar din punctul lor de vedere banul strică. Ei au plecat de jos și niciodată nu și-au dorit să aibă bani dintr-o dată.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

„Banul strică tot! Oriunde pe planeta asta. Noi am plecat de jos și niciodată nu ne-am dorit să avem dintr-odată. Am plecat pas cu pas și dacă faci lucruri frumoase, cu credință în Dumnezeu, o să ai și bani și o căsnicie frumoasă.", a transmis Lupu Rednic, la WOWnews.

 Cornelia și Lupu Rednic, mărturisiri despre relația lor
Cornelia și Lupu Rednic, mărturisiri despre relația lor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Cornelia Rednic. „Nu sunt acel gen de femeie, nu aștept declarații, nu aștept să îmi demonstreze nimic”

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

“Nu am vrut să mă înfometez.” Cornelia Rednic a reușit să dea jos încă 7 kg, înainte de Crăciun. Ce dietă minunate a urmat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies