Cum să ne trimitem dorințele către Univers? Care este cea mai ușoară modalitate

Cum să ne trimitem dorințele către Univers? Care este cea mai ușoară modalitate
Cum să ne trimitem dorințele către Univers? Care este cea mai ușoară modalitate

Află din rândurile următoare cum trebuie să manifestăm ca să ne trimite dorințele către Univers.

Fiecare dintre noi are anumite dorințe care am vrea să ni se îndeplinească. Din păcate, multe dintre ele stau încă pe lista de așteptare și ni se pare că indiferent de cât de mult efort am face noi în vederea realizării lor, Universul parcă nu vrea să ne asculte și să ne ofere ceea ce avem nevoie. Trebuie totuși să înțelegem că dacă ceva nu ni se întâmplă, acest lucru se datorează faptului că manifestăm greșit și că nu facem ceea ce este corect în vederea îndeplinirii acestor dorințe.

În cadrul emisiunii „WOWZodiac”, difuzată pe canalul de YouTube „WOWnews”, speakerul motivațional Cerasela Rogen, a vorbit despre dorințe și sum putem să manifestăm experiențe de neuitat în viața noastră.

Care este cel mai bun moment al zilei în care să manifestăm

Care este cel mai bun moment al zilei în care să manifestăm
Care este cel mai bun moment al zilei în care să manifestăm[Sursa foto: pexels]

Potrivit specialistului în domeniu, în fiecare zi există un moment potrivit în care putem să ne trimitem dorințele către Univers în vederea îndeplinirii acestora.

Acel moment constituie de fapt modul în care noi ne începem ziua și cum se va desfășura aceasta, influențând foarte mult parcursul nostru în viață.

Mintea noastră are momente în care este foarte programabilă. 7 minute după ce ne trezim, ea este foarte impresionabilă. Ești într-o stare alfa, nu te-ai trezit de tot și atunci cumva vorbești la nivel subconștient și te programezi. De acolo poate să plece modul în care îți trimiți intențiile, cum îți programezi ziua .”, a spus specialistul în domeniu.

Astfel, este foarte important ca în cele 7 minute în care ne trezim să fim recunoscători pentru o nouă zi și să ne punem în minte modul în care noi am vrea să parcurgem această zi, ce am vrea să se întâmple și cum trebuie să facem ca să ne îndeplinim obiectivul. Specialistul în domeniu susține faptul că acesta este un proces foarte important de care trebuie să ținem cont pentru a manifesta corect către Univers.

95% pe zi funcționăm pe programe, orice am face. Avem 5% de momente împrăștiate pe parcursul zilei când suntem conștienți de ceea ce gândim. Este suficient de 1% să schimbăm gândul în ceva care vrem să experimentăm și ne creăm manifestarea pentru viitorul apropiat mult mai bună .”, a spus specialistul în domeniu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De ce nu ni se îndeplinesc dorințele

Citește și: Cum să te reconectezi cu energia Yin. 3 moduri prin care te poți conecta cu energia ta feminină

De ce nu ni se îndeplinesc dorințele
De ce nu ni se îndeplinesc dorințele[Sursa foto: pexels]

Potrivit specialistului în domeniu, există o serie de factori care ne pot împiedica dorințele să devină realitate. Printre aceștia, principalul factor este frica.

Fricile sunt o imaginație necontrolată de ceva care nu s-a întâmplat. Dacă un om are o minte mult mai negativă, preocupată de frica de a fi sărac, frica de a fi singur, frica de a muri, de a se îmbolnăvi. Ca să nu se întâmple toate aceste lucruri negative, ai un timp mai mare de manifestare pentru că ai foarte multe dorințe negative .”, a spus specialistul în domeniu. 

Astfel, aceste frici pot fie să ne întârzie considerabil îndeplinirea dorințelor sau pot duce chiar la anularea acestora. De aceea, este foarte important să scăpăm de aceste sentimente și să ne concentrăm atenția către lucrurile frumoase care ni s-ar putea întâmpla.

Cum manifestăm corect dorințele către Univers

Citește și: Ce este karma și cum ne influențează viața? Când putem spune „Karma e de vină” și când trebuie să ne asumăm responsabilitatea

Cum manifestăm corect dorințele către Univers
Cum manifestăm corect dorințele către Univers[Sursa foto: pexels]

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Specialistul în domeniu susține că este foarte importantă frecvența din care trimitem intențiile către Univers. Astfel, acestea pot fi trimise printr-o frecvență greșită, plină de frici, de teamă și de pesimist sau printr-o frecvență corectă, în cadrul căreia contează foarte mult încrederea în sine.

„Dacă vrem să manifestăm, cea mai importantă este frecvența din care trimitem intenții. Avem două frecvențe mari. Există frecvența cea mai ocupată și cea mai aglomerată, cea de victimă-agresor și cea de încredere în mine.”, spune specialistul în domeniu. 

Așadar, trebuie să înțelegem că de fapt noi suntem cei care decid cum vor să se simtă, ce vor să facă și să lucră în permanență la relația pe care o avem cu noi înșine. Trebuie să dăm dovadă de blândețe, toleranță, acceptare față de noi înșine, iar dorințele cu siguranță că ni se vor îndeplini.

Sensul vieții este să evoluăm prin provocări. Provocările sunt oportunitățile noastre să creștem, să scoatem calități pe care nu le cunoșteam, să manifestăm mai repede. Relația cu tine dă manifestarea rapidă de dorințe, de lucruri. Dacă tu ești bine cu tine, chit că vin provocări, tu nu te lupți cu ele, este examenul pentru a-ți aduce manifestările pe care ți le dorești .”, a spus specialistul în domeniu.  



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Când e Luna plină în 2023 și ce ritualuri poți face pentru a-ți găsi jumătatea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

VIDEO Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a pus un videoclip cu ei pe rețelele de socializare. „Vreți să fiți părinții mei?”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies