Cum poți realiza machiajul pentru anul 2023. Care este trucul pe care să îl folosești dacă vrei să fii remarcată!

Cum poți realiza machiajul pentru anul 2023. Care este trucul pe care să îl folosești dacă vrei să fii remarcată!
Cum poți realiza machiajul pentru anul 2023. Care este trucul pe care să îl folosești dacă vrei să fii remarcată!

Află din rândurile următoare care sunt tendințele în materie de machiaj pentru anul 2023.

Anul 2023 aduce cu sine noi tendințe în materie de beauty, iar printre acestea se numără și cele care au legătură cu machiajul feței și al ochilor. Dacă încă nu ești la curent cu tendințele în materie de makeup pentru anul 2023 sau vrei să afli cele mai utile trucuri pe care le poți folosi dacă vrei să realizezi un machiaj fresh, dar de efect, atunci acest articol cu siguranță că este pentru tine.

În cadrul unei emisiuni, Tina Aurora, makeup artist, a vorbit despre noile tendințe în materie de machiaj pentru anul 2023 și a oferit sfaturi esențiale pentru un machiaj spectaculos.

Anul acesta este un an plin de culoare și foarte strălucitor. Este un an în care creativitatea va fi la note maxime. Strălucim și suntem pline de culoare, dar cu un aspect sănătos și uniform .”, a spus specialistul în domeniu.

 

Ce machiaj se poartă în 2023

Ce machiaj se poartă în 2023
Ce machiaj se poartă în 2023[Sursa foto: pexels]

Așadar, în 2023 se poartă machiajul colorat, care să ne pună în evidență trăsăturile și să ne ofere un plus de strălucire. De aceea, specialistul în domeniu ne recomandă să folosim cât mai multă culoare în realizarea machiajului. Culorile vibrante, neon, culorile deschise și glitterul fac parte din tendințele anului 2023 în materie de machiaj.

De asemenea, anul acesta machiajul de tip smokey eyes a rămas în tendințe, alături de machiajul de tip cat eye.

În zona ochilor se poartă foarte multă culoare. Este anul culorilor și a strălucirii. În timpul zilei putem să folosim în continuare tușul de ochi și un pic de fard sidefat pentru că asta dă luminozitate .”, a spus specialistul în domeniu.

 

Cum se poartă sprâncenele în 2023

Citește și: Cum poți face sprâncene perfecte în doar 5 pași. Ne pensăm în funcție de trend sau forma feței?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum se poartă sprâncenele în 2023
Cum se poartă sprâncenele în 2023[Sursa foto: pexels]

Pentru anul 2023 a apărut un nou trend în materie de makeup, cel al sprâncenelor decolorate.

Astfel, poți să realizezi ușor acest efect prin intermediul unui fard deschis aplicat pe suprafața sprâncenelor.

 „ Sprâncenele decolorate nu se potrivesc oricui, dar vin foarte bine la ocazii speciale .”, a precizat specialistul în domeniu.  

Totodată, atât în privința sprâncenelor, cât și al machiajului ochilor, trebuie să punctăm anumite trăsături frumoase, dar fără să exagerăm, astfel încât să păstrăm aspectul de naturalețe.

  

De altfel, sprâncenele se poartă cu volum, dar naturale. În continuare se poartă sprâncenele laminate și foarte frumos definite, nu neapărat exagerate .”, a spus makeup artistul.  

Cum se poartă genele în 2023

Cum se poartă genele în 2023
Cum se poartă genele în 2023[Sursa foto: pexels]

În anul 2023 se poarte genele lungi și cu volum, care deschid foarte mult ochiul.

Același lucru legat de naturalețe este valabil și în privința genelor. Acestea trebuie să fie frumoase, stufoase, dar să nu arate artificiale.

Ce fond de ten folosim în 2023

Citește și: Cum realizezi un machiaj pentru primăvara anului 2023. Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru un machiaj perfect?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce fond de ten folosim în 2023
Ce fond de ten folosim în 2023[Sursa foto: pexels]

Specialistul în domeniu ne atrage atenția ca în 2023 să nu mai folosim produse care încarcă foarte mult, cum ar fi un fond de ten mat sau cu acoperire foarte mare. În acest caz se recomandă folosirea unui bb cream cu textură lejeră, care să hidrateze tenul.

 „ Dacă nu avem un bb cream, putem să combinăm un fond de ten cu acoperire mare cu o cremă hidratantă .”, a spus makeup artistul.

Liniile grafice au rămas în trend pentru anul 2023

Liniile grafice au rămas în trend pentru anul 2023
Liniile grafice au rămas în trend pentru anul 2023[Sursa foto: pexels]

Dacă ești o iubitoare a liniilor grafice, atunci trebuie să știi că acestea se poartă în continuare și în anul 2023. Astfel, poți să le integrezi atât în machiajul de zi, cât și în cel de seară, în funcție de specificul evenimentului.

Mai mult decât atât, pentru că anul 2023 în materie de makeup reprezintă o explozie de culoare, poți să optezi pentru diferite combinații de culori pe care să le introduci în machiajul tău, chiar și prin intermediul eyelinerelor colorate, care vor fi la mare căutare anul acesta.

Liniile grafice în materie de eyeliner au rămas în trend. În plus, se vor folosi foarte mult eyelinerele colorate .”, a spus makeup artistul.

 


Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să te machiezi în sezonul cald. Ce presupune procesul de corectare cromatică a cearcănelor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies