“Cât despre sandale… sunt atât de urâte, sinistre, încât devin simpatice pe tine!” Luiza a fost pusă la zid de Maurice Munteanu, la Bravo ai Stil!

bravo ai stil 2 aprilie 2023
Luiza a fost pusă la zid de Maurice Munteanu, la Bravo ai stil!

Premiera sezonului opt Bravo ai Stil!, difuzat pe cel nou canal de televiziune, Kanal D2, a ținut în fața ecranelor milioane de telespectatori.

Concurenta Luiza a avut o dispută în privința vestimentației, cu Beatrice. Concurentele noului sezon Bravo ai Stil! au pășit în noul platou al emisiunii de fashion. Originară din Târgu Jiu, Luiza în vârstă de 23 de ani, a defilat cu zâmbetul larg, în față concurentelor, a juraților și publicului telespectator. După ce și-a prezentat ținuta, Luiza a primit o serie de critici din partea lui Beatrice.

Luiza si Beatrice, dispută exact la premiera noului sezon Bravo ai Stil!

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

bravo ai stil 2 aprilie 2023 program
Luiza a fost pusă la zid de Maurice Munteanu, la Bravo ai stil![Sursa foto: Instagram]

Maurice Munteanu a criticat-o pe Luiza la Bravo ai Stil!

Citește și: Ce puteți urmări pe Kanal D2, cel mai nou canal de televiziune din România! Începe să emită astăzi, de la ora 19:00!

Beatrice: "Pot să înțeleg intenția de a combina zona de masculin cu cea de feminin, înțeleg că ai vrut să o duci, cumva, într-o zonă business, în partea de sus, ca să nu fie o ținută foarte feminină. Dar încălțările strică ținuta, mai ales dacă mergi la un bal. Ai fi putut să pui niște ciorapi negri, subțiri, cu niște sandale cu bretele subțiri, chiar te-ar fi avantajat mai mult, aceste încălțări îți taie piciorul."

Cu vehemență, Luiza s-a aparat și a menționat că ea nu și-a dorit să dezvăluie toate părțile corpului, dorindu-și mult să păstreze și o notă de discreție, mai ales la debutul pe podiumul emisiunii Bravo ai Stil!.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Luiza: "Eu nu vreau să fiu așa despuiată de la început! Nu, o înfrumusețează, din punctul meu de vedere.

La bal cu ciorapi negri?! Ok, dar eu trebuie să mai și muncesc înainte."

Beatrice: "Dar îmi dai voie să termin? Nu am terminat! Nu este un monolog!"

bravo ai stil 2 aprilie 2023
Luiza a fost pusă la zid de Maurice Munteanu, la Bravo ai stil![Sursa foto: Captură KANAL D2]

Luiza: "Ok, scuze!"

Beatrice:  "Cred că nu știe să asculte. Cred că putea să mă asculte și să revină cu o replică ulterior, nu să vorbească peste mine, că eu să nu mai pot să îmi continui ideea."

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Luiza: "Eu voiam să-mi spun ideea mea, iar Beatrice voia să-și spună ideea ei, însă asta e ceva normal. Până își termina ea ideile, pentru că nu era doar una, eu aș fi vrut să intervin pe fiecare chestie care nu i-a plăcut. Trebuia să-mi spun și eu părerea."

După disputa celor două concurente, a venit momentul jurizării. Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu au lăudat ținuta tinerei șatene.

Maurice Munteanu a taxat-o din punct de vedere stilistic, pe Luiza. A lăudat-o totuși, pentru faptul că a ținut controlul asupra cromaticii dificile dintre roșu și negru. Sandalele concurentei au fost aspru criticate.

Maurice:" Să știi că este foarte de greu de stăpânit această cromatică: roșu și negru, respectiv, este una dintre cele mai complicate combinații cromatice pe care le poate face vreodată vreo cetățeană! Dar uite că facem o medie si la tine. (..) ca să fac o scurtă trecere în revistă a ținutei tale, nu îmi place absolut nicio piesă vestimentară! Dar îmi place foarte tare energia ta și faptul că ai stăpânit bine vestimentația cromatică roșu și negru, cât despre sandale… sunt atât de urâte, sinistre, încât devin simpatice pe tine!” a încheiat juratul Maurice Munteanu. Totuși, din partea lui, Luiza a primit o steluța.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Imagini exclusive # O nouă televiziune, Kanal D2, va intra în viața milioanelor de români, începând din această seară, de la 19:00!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies