„Am crezut că mor.” Lora, criticată de internauți, după ce a apărut pe rețelele de socializare în lacrimi. Cu ce s-a confruntat vedeta în Bali

„Am crezut că mor.” Lora, criticată de internauți, după ce a apărut pe rețelele de socializare în lacrimi. Cu ce s-a confruntat vedeta în Bali
„Am crezut că mor.” Lora, criticată de internauți, după ce a apărut pe rețelele de socializare în lacrimi. Cu ce s-a confruntat vedeta în Bali

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au petrecut 3 luni frumoase în Bali, destinație pe care cei doi au mai ales-o și în trecut. Cu toate acestea, după multe momente frumoase și relaxante petrecute printre peisaje de vis, ultima seară a venit la pachet cu o experiență destul de neplăcută.

Despre Lora se știe că este o mare iubitoare de animale, având acasă o pisică, așa că nu a putut să rămână indiferentă când a văzut un câine ce a ucis trei pisoi la lăsarea serii.

Citește și: „S-au făcut mulți bani pe suferința mea.” Lora, declarații despre divorțul de Dan Badea

Lora a salvat de la moarte doi pui de pisică 

Lora a povestit cu ochii înlăcrimați despre cum a reușit, împreună cu Ionuț, să salveze doar doi dintre cei cinci puiuți atacați.

Relatând întreaga poveste pe internet, ea a mărturisit că și-ar fi dorit să aducă animăluțele cu ea la București, însă totul s-a întâmplat prea din scurt și timpul nu i-a permis acest lucru.

Cu toate acestea, norocul a fost de partea pisicilor și cântăreața le-a găsit o familie iubitoare de români stabiliți în Bali, dar peripeția aceasta va fi cu siguranță greu de șters din memorie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Asta e ultima zi de Bali pentru noi, dar nu asta este vestea tristă, ci că ăștia sunt singurii puiuți care au mai rămas, că frățiorii lor… din cinci au rămas doi, înțelegeți voi. I-am găsit azi-noapte întinși pe iarbă, am căzut din picioare, am crezut că mor, am început să urlu… A intrat un câine mare și negru în resort.

Sunt foarte speriați, traumatizați, i-am luat în casă, dar problema este că plec azi. Am vorbit cu prietenii români care sunt aici, care au casă și curte, să mă ajute cu ei și cu mămica lor o perioadă, așa am reușit să le găsim familie. Bine că am salvat doi, vă imaginați ce a fost aici. I-aș lua în România, numai că durează două luni actele, am înțeles, am avut grijă de ei de când erau în burtică, mi-e greu să accept ce s-a întâmplat.
Cam asta e cu legea junglei”,
a spus Lora, pe Instagram, cu lacrimi în ochi.

Lora, criticată de internauți, după ce a apărut pe rețelele de socializare în lacrimi
Lora, criticată de internauți, după ce a apărut pe rețelele de socializare în lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Cum au reacționat fanii vedetei

Reacția fanilor nu a fost deloc una empatică, ba chiar au existat multe comentarii răutăcioase care numeau povestea artistei doar o modalitate de a se pune în lumina reflectoarelor.

În plus, internauții îi mai sugerează Lorei că ar fi mai bine să ajute oamenii nevoiași sau să devină mamă, în loc să creeze drame din nimic.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Vai de capul tău! Chiar nu mai ai ce face, ce arăta?”/ ”Vai, dar ce drame trăiești”/ ”Ferească Dumnezeu, ce telenovelă ați făcut, chiar așa o mare dramă pentru niște pisoi”/ ”Dacă tot ai un suflet atât de bun, fă un bine și ajută copiii amărâți că sunt destui

și s-ar bucura pentru o pâine”/ ”Nici nu știi ce să mai faci pentru atenție”/ ”Suferi prea mult de vedetism și nu ești cine știe ce, ne-ai omorât cu Bali și cu figurile tale”/ ”Of, ce durere, pune mână și fă un copil ca să fii împlinită”/ ”Ori ești dusă cu capul, ori vrei atenție”,  au fost câteva dintre părerile înțepătoare ale celor ce au auzit povestea ei. Au existat totuși și fani care i-au lăudat omenia și sufletul bun.

Lora, criticată de internauți, după ce a apărut pe rețelele de socializare în lacrimi
Lora, criticată de internauți, după ce a apărut pe rețelele de socializare în lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este IONUȚ GHENU. „Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm”



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Nu cred că e regulă să iubești pe oricine.” Ce a declarat Lora despre posibilitatea de a înfia un copil

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies