EXCLUSIV! Interviu Iraida: "Oamenii te uită indiferent de cât de talentat sau muncitor ești!"

EXCLUSIV! Interviu Iraida:
EXCLUSIV! Interviu Iraida: "Oamenii te uită indiferent de cât de talentat sau muncitor ești!"

Iraida este o tânără artistă la început de drum, ce s-a făcut deja remarcată in special pentru creațiile realizate pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Roxen, Karmen, Olivia Addams, Gromee si Antonia.

Iraida a oferit un interviu în exclusivitate pentru  Kfetele.

Kfetele: Cine este, de fapt, Iraida? Cum ai ales acest nume de scenă?

Iraida este numele meu de botez. În familia mea se obișnuiște ca numele de botez să nu fie trecut în certificatul de naștere sau buletin, fiind un nume cu încărcătură spirituală mare.

Kfetele: Ce amintire plăcută ţi-a rămas în minte din copilăria ta?

Prima amintire care îmi vine în minte este de când eram acasă la bunica mea, în bucătărie, se pregătea să gătească ceva bun cum numai ea știa, la geam cântau porumbeii pe care zilnic îi hrănea, mirosea de afară a flori de tei, iar eu îmi făceam temele. Țin minte că aveam pe masă o cană de ceai de gălbenele și două felii de pâine cu margarină și brânză, era snack-ul meu preferat.

Îmi făceam compunerea la limba română și deși era materia mea preferată și eram foarte bună la ea, îi puneam întrebări bunicii pentru a o face parte din proces.

Bunica mea era o fire destul de rece, extraordinar de puternică și rareori își arată emoțiile. Pentru unii poate părea o amintire banală, însă țin minte momentul acesta pentru că a fost prima oară când am simțit o conexiune reală cu bunica.

Simplul fapt că eram doar noi două într-o bucătărioară care mirosea a „acasă”, râzând și făcând haz una de ideile celeilalte…

Kfetele: Cât de anevoios a fost drumul pentru a te face cunoscută în industria muzicală?

interviu iraida

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Încă este. Este un proces continuu și dacă nu ești constant, oamenii te uită indiferent de cât de talentat sau muncitor ești.

Kfetele: Au fost momente în care ai renunțat la anumite lucruri personale, pentru a investi în imaginea ta?

Foarte multe momente de acest gen. Și cel mai important, chiar viața personală. Este teribil de greu să jonglezi cu viața de artist și viața personală.

Kfetele: Care este rutina ta de îngrijire pentru ten, indiferent că vorbim despre dimineaţă sau seară? Ieşi pe stradă nemachiată? Există vreun produs care nu lipsește din trusa ta de machiaj? 

Sunt una din persoanele care are probleme cu tenul. De curând am aflat că am intoleranță la gluten și din fericire odată cu eliminarea produselor cu gluten a început și tenul meu să se echilibreze. Ies fără probleme fără machiaj, dar îmi place la nebunie arta make-up-ului. Îmi lace să mă machiez nu doar pentru rezultatul final, dar mai ales pentru partea artistică a acestui proces.

Ce nu îmi lipsește niciodată din trusa de machiaj este eyeliner-ul, creionul de buze și bb cream. Dacă ar fi să aleg un singur produs, aș alege creionul de buze.:))

Kfetele: Care sunt cele patru piese vestimentare din dressing-ul tău, la care nu ai putea vreodată să renunți? Ce consideri tu că trebuie neapărat să aibă o femeie în garderobă? 

Nu aș putea renunța la hainele care au o încărcătură emoțională, mai precis cele primite de la oameni dragi, cele pe care mi le-am luat din primii mei bani sau cele cu care

eram îmbrăcată în momente care pentru mine au fost importante. Ultima achiziție cu valoare sentimentală a fost o jachetă cumpărată din Ibiza, unde a fost primul camp de songwriting internațional într-o țară străină la care am participat. Din punctul meu de vedere, orice femeie ar trebui să poarte mereu ce o face să se simtă “ea”. Însă din garderoba mea nu ar putea să lipsească hanoracele oversized, încălțările chunky și șosetele cât mai colorate.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Kfetele: Dacă într-o zi ai avea ocazia să cânți cu un artist internațional, pe cine ai alege? 

cine este iraida

O colaborare cu Skrillex este visul meu suprem. Cred că ne-am înțelege bombă în studio și ar fi un proces creativ cu un vibe frumos, plus că suntem amândoi capricorni.:)

Kfetele: Ce nu ai ierta partenerului tău de viață?

De iertat aș putea ierta multe. Iertarea este pentru mine, nu pentru el. Problema reală ar fi ce nu aș putea să uit. Și ce nu aș putea să uit ar fi trădarea. Și nu mă refer la înșelat, mă refer la genul acela de situație când un om te „sapă pe la spate” și în față este lapte și miere. Și dacă uită să ducă gunoiul, desigur..:))

Kfetele: Dacă nu ai fi artistă, ce meserie ai alege?

Cel mai probabil aș fi doar songwriter. Sau ceva legat de arte plastice, desen, pictură. Nu m-aș putea vedea în nicio altă meserie care să nu aibă o legătură strânsă cu vreun fel de artă.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies