Cine este Constanția de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Vreau să mă descoperiți pe mine, stilul meu, tot ce fac eu, arta mea și tot ce ține de mine!”

cine este constantia
Cine este Constanția

,,Bravo, ai stil”, emisiunea râvnită de o mulțime de persoane, a reapărut pe micile ecrane, chiar în cadrul noii stații de televiziuni, Kanal D 2. Prima ediție a celui mai așteptat show de modă din România, a putut fi vizionată de către telespectatori, pe 2 aprilie.

O mulțime de doamne și domnișoare au venit la casting pentru sezonul 8 al ,,Bravo ai stil”, însă doar 10 au devenit concurentele ce iau parte la extraordinarul show de televiziune. Printre acestea se află și Constanția, o tânără dornică să cunoască succesul, chiar de la o vârstă fragedă.

 Ce vârstă are Constanția

constantia bravo ai stil
Constanția, concurenta de la „Bravo, ai stil!”[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Mă ocup cu desing vestimentar, dar sunt și economist”

Frumoasa brunetă are 21 de ani și s-a născut în Republica Moldova, în orașul Bender. La doar 4 ani, tânăra s-a mutat în țara noastră, în București.

Cu ce se ocupă Constanția

concurente bravo ai stil sezonul 8
Una din concurentele „Bravo, ai stil!”, sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cine este Jasmine de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. ”Sunt sinceră, nu mă dau ceea ce nu sunt și accept din partea celorlalți criticile.”

Deși își dorește să clădească o carieră în modă, spiritul său artistic se dezvoltă și într-un cadru academic. Constanția este studentă în anul 2 la Facultatea de Arte Plastice, din cadrul Universității de Arte din București (UNArte). Tânăra a mărturisit că își dorește să devină concurentă la emisiunea ,,Bravo, ai stil!”, încă de la vârsta de 15 ani, atunci când a descoperit acest show. A știut încă de pe atunci că va fi capabilă să uimească publicul prin talentul, carisma, dar și creativitatea ei, însă a așteptat momentul în care a devenit majoră.

Constanția a venit în showul vestimentar pentru a demonstra cât de pasionată este de modă, dar este convinsă că va capta publicul cu firea nonconformistă, gata mereu să surprindă. Frumoasa brunetă spune că firea ei de a fi se reflectă foarte bine și în stilul vestimentar abordat, fiindcă poartă, de cele mai multe ori, haine elegante, clasice, dar și ceva mai nonconformiste. Constanția a declarat că este pregătită sa facă față tuturor provocărilor cu care se va confrunta în emisiune.

De asemenea, este gata să încerce lucruri noi, total diferite față de ceea ce a trăit până acum. Concurenta a precizat că cea mai mare dorință este să fie câștigătoarea sezonului 8, însă este deja o mare realizare, faptul că a ajuns să fie concurentă, prezentându-le juraților ținutele sale.

„Am 21 de ani, sunt din Republica Moldova, acolo m-am născut, în localitatea Bender și am venit în București la vârsta de 4 ani și în prezent sunt studentă la Facultatea de Arte Plastice, la profilul de Grafică.

Îmi amintesc de când eram mică, de la 15 ani că mă uitam la „Bravo, ai stil!” și îmi plăcea foarte mult am așteptat să devin majoră, să particip și uite că am ajuns aici. Consider că una dintre abilitățile mele cele mai bune pentru acest show este creativitatea. Mă bucur foarte mult să fac parte din acest show și vreau să mă descoperiți pe mine, stilul meu, tot ce fac eu, arta mea și tot ce ține de mine și o să vă surprind cu lucruri noi, ținute, tot ce vă imaginați și ce nu vă imaginați.
Vă rog frumos să mă susțineți și promit că nu o să vă dezamăgesc și puteți avea toată încrederea în mine”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce va face Constanția cu banii, în cazul în care va câștiga marele premiu

bravo ai stil 2023
Ce a declarat concurenta[Sursa foto: Instagram]

Tânăra este foarte hotărâtă atunci când vine vorba de viitorul ei. Așadar, Constanția s-a gândit deja ce va face cu banii, în cazul în care visul ei s-ar îndeplini și ar deveni câștigătoarea sezonului 8 „Bravo, ai stil!” Frumoasa studentă își dorește să deschidă un atelier vestimentar, unde să existe haine personalizate. Chiar și în prezent, Constanția realizează piese vestimentare unice, datorită talentului de care dispune.

Chiar din a doua ediție a show-ului, bruneta a avut un schimb de replici tăioase cu Milena, având o părere negativă despre ținuta colegei sale.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Isabela Onoriu. “După două săptămâni mi-a devenit soție!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies