Cine este Jasmine de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. ”Sunt sinceră, nu mă dau ceea ce nu sunt și accept din partea celorlalți criticile.”

Cine este Jasmine de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. ”Sunt sinceră, nu mă dau ceea ce nu sunt și accept din partea celorlalți criticile.”
Cine este Jasmine de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Jasmine se numără printre concurentele sezonului 8 al celei mai apreciate emisiuni de fashion din România, ”Bravo, ai stil!”.

Noul sezon al emisiunii fenomen ” Bravo, ai stil! ” a încântat o țară întreagă cu debutul său pe 2 aprilie, la noul post de televiziune, Kanal D2. 

Telespectatorii îndrăgitului show de fashion au ocazia să cunoască cele zece concurente care își doresc să facă senzație și să își arate talentul în materie de modă pe parcursul sezonului cu numărul 8. Astfel, printre tinerele pline de entuziasm se află și Jasmine, o concurentă foarte pasionată de modă, care vrea să ofere un ajutor în ceea ce privește schimbarea sistemului educational din țara noastră. 

Cine este Jasmine, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Jasmine este o tânără în vârstă de 22 de ani, născută și stabilită în București. Aceasta este studentă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, în ultimul an de studiu. Așadar, datorită faptului că are o atracție aparte pentru filologie și literatură, concurenta are deja în plan ca în viitorul apropiat să devină profesoară de Limba și Literatura Română. Cu

alte cuvinte, Jasmine își dorește să participe la schimbarea sistemului de învățământ, deoarece consideră că acest lucru trebuie să înceapă cu generația de tineri din zilele noastre. 

Citește și: Cine este Sorina de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Îmi place să trăiesc la un nivel extrem de înalt, acesta este motivul pentru care muncesc extrem de mult”

Cine este Jasmine de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Care este articolul vestimentar preferat al Jasminei de la „Bravo, ai stil!” 2023

Jasmine spune despre ea că este o persoană destul de extrovertită, onestă și care acceptă din partea celorlalte persoane critici, având un stil vestimentar modern și casual elegant. De asemenea, tânăra a menționat că articolul său vestimentar favorit est unul foarte întâlnit, care nu costă mult și care se regăsește în dulapul tuturor oamenilor, mai precis o cămașă albă, simplă. Concurenta

vede emisiunea ” Bravo, ai stil! ” ca un test de rezistență pentru ea și ca o oportunitate de a învăța lucruri noi. Însă, nu în ultimul rând, Jasmine își dorește să primească susținere din partea telespectatorilor în cadrul competiției până la final.

„Sunt din București, anul acesta o să termin Facultatea de Litere și în principiu mi-aș dori să devin profesoară de Limba și Literatura Română.

Îmi place să lucrez cu copii și cred că se poate produce o schimbare în țara asta cu ajutorul nostru, generația tânără. În cadrul competiției, cred că voi fi o concurentă puternică, sunt sinceră, nu mă dau ceea ce nu sunt și accept din partea celorlalți criticile, cât sunt fondate bineînțeles. Stilul meu este casual elegant. Îmi place foarte mult să port cămăși și cred că o cămașă albă este elementul meu vestimentar favorit.
Mi-aș dori să experimentez tot ce ține de această competiție, să învăț lucruri noi. Sunt o persoană sinceră și în această competiție am multe lucruri de arătat. Dacă aveți părerea asta despre mine susțineți-mă în cadrul competiției și până la final”
, a spus Jasmine în cadrul clipului de prezentare din prima ediție a sezonului 8. 

Citește și: „Au personalități puternice.” Ce părere și-au făcut jurații de la „Bravo, ai stil!”, dar și Ilinca Vandici, despre noile concurente

Cine este Jasmine de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Sezonul 8 al emisiunii ,,Bravo ai stil!" poate fi văzut pe Kanal D2

Telespectatorii urmăresc cu drag emisiunea,, Bravo, ai stil!" încă de când a apărut pe micile ecrane, în anul 2016. La data de 2 aprilie a început sezonul 8 al emisiunii, ,,Bravo ai stil!", iar aceasta poate fi urmărită de la ora 19:00 la noul post de televiziune Kanal D2, de luni până vineri.  

Cele 10 tinere ce se luptă pentru aprecierea juraților sunt Carina (24 de ani), Luiza (23 de ani), Alina (29 de ani), Iris (24 de ani), Milena (23 de ani), Andreea (24 de ani), Beatrice (24 de ani), Jasmine (22 de ani), Constanția (21 de ani), Sorina (23 de ani).

”Bravo, ai stil!” este prezentată de Ilinca Vandici, și este o emisiune în care tinerele își pot arăta și evidenția stilul și pasiunea pentru modă. Cei trei jurați ce vor comenta ținutele celor 10 concurente sunt: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, cel din urmă fiind unul dintre cei mai renumiți make-up artiști de la noi din țară.

Cine este Jasmine de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Sorina de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Îmi place să trăiesc la un nivel extrem de înalt, acesta este motivul pentru care muncesc extrem de mult”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies