Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Mă ocup cu desing vestimentar, dar sunt și economist”

Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8
Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Beatrice este una dintre zece concurente care au pășit în competiția „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8, cu ce se ocupă în viața de zi cu zi și care este motivul pentru care tânăra s-a înscris la această emisiune.

Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Citește și: Cine este Jasmine de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. ”Sunt sinceră, nu mă dau ceea ce nu sunt și accept din partea celorlalți criticile.”

Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8
Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Facebook]

Beatrice, în vârstă de 24 de ani, este una dintre cele zece concurente care au pășit de curând în platoul emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Tânăra este din Dej, dar locuiește de mai bine de 6 ani în Cluj-Napoca, unde a absolvit Facultatea de Economie și Afaceri Internaționale din cadrul Universității Babeș Bolyai. Astfel, Beatrice este de profesie economist, meserie pe care o desfășoară și în ziua de astăzi.

Pe lângă pasiunea pentru cifre și finanțe, tânăra concurentă este pasionată și de designul vestimentar, pasiune pe care a început să o fructifice încă de la vârsta de 18 ani, când a început să creeze piese unice.

Astfel, Beatrice a hotărât să studieze mai mult această zonă și a aplicat pentru programul masteral de Design vestimentar, în cadrul școlii de Arte Tudor Jarda din Cluj-Napoca.

Potrivit spuselor sale, Beatrice a fost pasionată de arta designului vestimentar încă din copilărie, când obișnuia să se joace cu îmbrăcămintea păpușilor.

Astfel, cu ajutorul susținerii unei vecine, tânăra a creat la vârsta fragedă de 18 ani prima colecție de haine, care a cuprins 16 ținute și care a fost prezentată la City Fashion Week Cluj.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

  „Mă ocup cu design vestimentar, dar sunt și economist. Am terminat Științe Economice. De când eram mică cream  cum puteam eu, lipeam materiale pe păpuși. Vecina mea este croitoreasă și am avut parte de foarte multă susținere de la dânsa. Doamnă, sunt foarte recunoscătoare că mă aflu astăzi aici pentru că a fost prima persoană care m-a susținut în acest domeniu. , a declarat Beatrice de la „ Bravo, ai stil !” sezonul 8.

 În ceea ce privește stilul vestimentar, Beatrice se declară atrasă de stilul minimalist. Tânăra se declară o persoană liniștită și finuță, dar are o doză de extravaganță pe care vrea să o valorifice în cadrul competiției „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Am un mesaj pentru cei de acasă. Mi-ar plăcea să mă susțină, să îmi susțină nebunia. Vă anunț de acum că nu o să fiu o concurentă liniștită, finuță, minimalistă.

O să fiu curajoasă, o să merg în zone extravagante .”, a declarat Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

De ce s-a înscris Beatrice la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8
Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Facebook]

„Bravo, ai stil!” sezonul 8 a debutat în forță pe micile ecrane, având premiera în data de 2 aprilie, 2023, de la ora 19:00, la Kanal D2, noul post de televiziune din România.

Beatrice este una dintre cele zece concurente de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8 și poate fi urmărită în cadrul emisiunii, care va fi difuzată pe Kanal D2, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19:00.

În cadrul primei ediții a emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8, Beatrice a declarat că vrea să experimenteze mai multe stiluri vestimentare, dar că nu este interesată de zona de beauty.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

«M-am înscris la „Bravo, ai stil!” ca să pot să experimentez cât mai multe stiluri, să pot să îmi arăt nebunia. Cred că o să fiu o personalitate aparte pentru că îmi place foarte mult zona aceasta experimentală, nu am venit în competiție pentru zona de beauty.», a declarat Beatrice în cadrul primei ediții a „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Cine sunt concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Citește și: Cine este Luiza Popescu de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Până la 23 de ani cred că le-am făcut pe toate”

Cine sunt concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8
Cine sunt concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Facebook]

Show-ul de modă preferat a revenit pe micile ecrane în cadrul unui nou format și odată cu acesta, zece noi concurente au spus „da” unei dintre cele mai importante provocări din viața lor.

Din sute de fete care au participat la casting, doar zece au fost selectate să facă parte din concursul televizat, sub atenta supraveghere a celor trei jurați de excepție, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu.

Astfel, alături de  Beatrice, alte nouă fete sunt pregătite să își arate abilitățile stilistice și să lupte pentru marele premiu.

Carina, Alina, Iris, Milena, Andreea, Luiza, Jasmine, Constanția și Sorina sunt cele nouă concurente care se vor lupta cu Luiza pentru marele premiu și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies