„Era sănătos, nu avea vreo suferință.” Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață. Ce a declarat despre acest eveniment tragic

„Era sănătos, nu avea vreo suferință.” Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață. Ce a declarat despre acest eveniment tragic
„Era sănătos, nu avea vreo suferință.” Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață. Ce a declarat despre acest eveniment tragic

Victor Slav trece prin cea mai grea perioadă din viața lui, încercând să ascundă durerea pe care o simte de luni de zile.

Tatăl său a murit subit în decembrie anul trecut, dar nimeni nu a știut, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu abia acum a găsit în sfârșit puterea de a vorbi public, deși durerea este încă foarte prezentă.

Tragedia pe care a trăit-o familia lui Victor Slav a fost că Constantin Slav a murit subit în urma unui infarct și a unei embolii pulmonare, la vârsta de 69 de ani, chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Atât membrii familiei, cât și cunoscuții, au fost șocați de această veste. Nimeni nu se aștepta să se întâmple un asemenea lucru, mai ales că bărbatul nu avea probleme grave de sănătate.

Citește și: „Ai înțeles total greșit.” Bianca Drăgușanu și Vica Blochina nu își mai vorbesc?! Motivul pentru care cele două au rupt prietenia

Victor Slav, dărâmat de moartea tatălui său! Nu își revine nici acum, după 4 luni

Victor Slav a avut o relație foarte strânsă cu tatăl său, iar moartea acestuia a lăsat un gol imens în inima lui, care va fi prezent pentru totdeauna.

Deși nu și-a exprimat niciodată durerea până acum și doar el știa cu ce se luptă, era devastat și a mărturisit că moartea tatălui său l-a schimbat complet.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii, o embolie pulmonară. A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea sărbătorilor, acum va fi și primul  Paște fără el.

De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost pe la spitale cu ea”,
 a declarat Victor Slav pentru Cancan.ro.

Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață
Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tatăl lui Victor Slav avea numai cuvinte de laudă la adresa băiatului său

Victor Slav a apărut de puține ori în public alături de părinții săi, dar în urmă cu câțiva ani, mai exact în 2019, a apărut în direct la „Teo Show” alături de tatăl său pentru a discuta despre relația lor și despre copilăria lui.

Bărbatul a avut cuvinte de laudă pentru fiul său, spunând că a fost de mic cuminte și înțelegător și nu a putut fi niciodată mai dur cu el, deoarece începea să plângă.

„A fost de mic cuminte și înțelegător. Nu puteam să fiu rău cu el, că începea să plângă. Spre deosebire de sora lui, care te înfrunta cu privirea. Ne-am înțeles foarte bine.

Poate prea sensibil!",  a spus Constantin Slav în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Ulterior, Victor l-a lăudat și el pe părintele său și a mărturisit că niciodată nu l-a bătut și că era plecat destul de des.

„Tata nu m-a bătut niciodată. Tata era plecat mai tot timpul, puteam să nu-l vedem chiar și două săptămâni. Era deschizător de coloană la tovarășu'. Îl vedeam la televizor. Apărea primul mustăciosul (n.r. tatăl lui), apoi coloana de mașini", a spus Victor Slav.

Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață
Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A început să plângă.” Victor Slav, despre limitele pe care încearcă să i le impună fiicei sale



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Nu a fost nevoie să-l iert.” Anda Adam, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies