”Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins.” Monica Odagiu a oferit prima reacție după accidentul mortal din Capitală! Actrița este devastată în urma tragicului incident

”Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins.” Monica Odagiu a oferit prima reacție după accidentul mortal din Capitală! Actrița este devastată în urma tragicului incident
”Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins.” Monica Odagiu a oferit prima reacție după accidentul mortal din Capitală! Actrița este devastată în urma tragicului incident

Monica Odagiu a vorbit despre accidentul mortal în care a fost implicată. Iată ce a declarat actrița!

Monica Odagiu este traumatizantă, după ce a produs un accident rutier mortal în Capitală, în decursul zilei de ieri, 9 aprilie. Din nefericire, incidentul a condus la decesul unui bărbat, în vârstă de 33 de ani. Astfel, vedeta a transmis un mesaj sfâșietor în mediul online, în care povestește ce s-a întâmplat, declarându-se nevinovată.

Actrița este răpusă de durere din cauza faptului că o persoană și-a pierdut viața în urma accidentului, însă este de părere că a încercat să facă tot ce i-a stat în putere pentru a evita tragedia.

Din păcate, medicii de la locul faptei nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

Citește și: "Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă." Cum s-a produs accidentul in care Monica Odagiu a fost implicată?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Monica Odagiu a oferit prima reacție după accidentul mortal pe care l-a produs în Capitală[Sursa foto: Instagram]

Care a fost prima reacție a Monicăi Odagiu, în urma accidentului mortal produs în Capitală

Actrița traversează clipe greu de imaginat după ce a fost protagonista accidentului mortal din Capitală, în urma căruia un bărbat în vârstă de 33 de ani a trecut la cele veșnice. Monica Odagiu regretă nespus cele întâmplate și este traumatizată de momentele îngrozitoare în care tânărul s-a stins chiar în fața ei, însă a declarat că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a evita impactul.

De asemenea, vedeta a susținut că scena a fost surprinsă de camerele de luat vederi, unde se poate observa că este nevinovată. Aceasta a precizat faptul că are nevoie de timp și liniște pentru a trece peste șocul provocat de tragedie.

“Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele
în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc.
Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”
, a transmis Monica Odagiu, pe rețelele de socializare.

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Monica Odagiu. „Ne omorâm des. Dar avem o relație foarte puternică. Suntem destul de diferite, cu toate că părem asemănătoare."

Monica Odagiu a oferit prima reacție după accidentul mortal pe care l-a produs în Capitală[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Monica Odagiu. „Ne omorâm des. Dar avem o relație foarte puternică. Suntem destul de diferite, cu toate că părem asemănătoare."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

„Ne recunoști că v-ați văzut în afară”. Rebecca aduce acuzații dure împotriva lui Antoni și a lui Criss. Cum se apără cei doi concurenți de la „Casa iubirii”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies