Cum ar trebui să ne coafăm în funcție de forma feței. Trucuri pentru femei atunci când vor să arate perfect!

tunsori dupa forma fetei
Trucuri pentru femei atunci când vor să arate perfect!

Coafura este importantă, indiferent de moment. Însă știați cum ar trebui să vă coafați, în funcție de forma feței pe care o aveți?

Aflați din rândurile următoare cum vă poate avantaja o coafură, dar și de ce anume trebuie să țineți cont, atunci când coafați părul. În plus, descoperiți și cum ajută bretonul o coafură, dar și care este cea potrivită pentru doamnele care dețin sprâncene subțiri.

 

Cum ne poate avantaja coafura

Coafura este una dintre cele mai importante aspecte, atunci când vine vorba despre a ne avantaja.

Astfel, Cristian Manolache și Ligia Lășcuț ne explică cu exactitate, cum ne poate avantaja o coafură.

Hai să începem cu fețele rotunde oarecum sau rotunjoare. Mi se pare că oarecum atunci ar trebui să acoperim puțin zona obrajilor cam din dreptul maxilarului și să începem să ne jucăm cu un pic cu părul chiar în zona din față,(...) putem să-l ducem puțin în zona frunții sau putem să lăsăm chiar și pe față.

Îmi place foarte mult și să creez un pic de volum în zona asta mai ales pentru fețele ascuțite. Este mult mai avantajos din punct de vedere estetic și altfel putem să facem o coadă,(...) cum îi spunem noi, coadă de cal. La fața rotundă ne-ar ajuta foarte mult să-i alungim forma, poate o coadă un pic mai dezordonată și mai voluminoasă și în jurul feței să neglijăm niște șuvițe pierdute.
(...) Putem să optăm și pentru o șuviță în ambele părți
.”, a explicat specialistul.

ce tunsoare mi se potriveste
Trucuri pentru femei atunci când vor să arate perfect![Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum pot obține femeile un ten de porțelan. Ce trucuri trebuie să utilizezi pentru strălucire

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De ce ținem cont atunci când ne coaf ăm părul

Pe lângă faptul că trebuie să ținem cont și de forma feței noastre, atunci când ne coafăm, se pare că mai trebuie să ținem cont și de anumite aspecte ale feței noastre, care poate ne plac sau ne displac, în funcție de caz.

Dacă suntem nemulțumite de profilul nostru sau avem un nas mai proeminent sau nu sunt mulțumit de forma lui, atunci ar ajuta să mascăm un pic profilul și să avem șuvițe,

să împărțim părul în 2 și să lăsăm de o parte și de cealaltă.(...) O coadă din 2 bucăți, prinsă partea din spate până în dreptul urechii, iar de aici practic o să prind cealaltă bucată pe un elastic.(...) 2 agrafe care trebuie să vină cumva în diagonală,(...) cu un elastic normal învârtim la el .”, a precizat acesta.

fata rotunda caracteristici
Trucuri pentru femei atunci când vor să arate perfect![Sursa foto: freepik]
 

 

Când te ajută bretonul atunci când îl alegi pentru coafura ta

Se pare că bretonul este unul dintre cele mai utilizate trucuri, dacă le putem spune așa, care ne ajută să înfrumusețăm o coafură realizată, în special, așa cum a precizat și specialistul, dacă avem sprâncenele subțiri, dar nu numai.

Am auzit, de asemenea, persoane ce au sprâncenele subțiri, la fel, evită să-și strângă părul în coadă sau într-un coc tocmai din acest motiv că nu au sprâncenele foarte bine conturate. Atunci facem un breton. Un breton ar ajuta foarte mult, genul de breton pierdut și care să acopere un pic din spate .”, a adăugat Cristian Manolache.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

tunsori in functie de forma fetei
Trucuri pentru femei atunci când vor să arate perfect![Sursa foto: freepik]
 

 

Ce coafură trebuie să faci atunci când sprâncenele sunt subțiri

Persoanele care dețin sprâncene subțiri, pot vedea în acest aspect, o problemă. Astfel încât, specialistul a explicat cum ne putem coafa, pentru a ne pun în evidență zona feței.

Dacă sprâncenele au o problemă și sunt subțiri ar fi bine să fie un pic acoperite de păr, de breton.(...) Am creat un pic de volum în zona de top, pentru fetele care au fața un pic ascuțită,(...) merge foarte bine chiar și o coadă de cal și chiar și o coadă mediană,(...) efectul de volum în față, mi se pare că merge chiar și pentru fetele care au o față rotundă, dar chiar și pentru cele care au o față puțin dreptunghiulară. Completează forma feței cu un pic de volum în top.(...) Dacă suntem posesoarea unei fețe ovale, suntem cele mai norocoase pentru că practic este forma ideală, și atunci putem să alegem cărare pe mijloc, cărare pe o parte, putem să ne descoperim fața și să prindem tot părul  (...) cred că totul ține de atitudine până la urmă .”, a încheiat acesta.

tunsori pentru fata lunga
Trucuri pentru femei atunci când vor să arate perfect![Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum poate fi tratat un păr deteriorat sau chiar degradat



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum se îngrijește tenul după 30 de ani. Cum îl păstrăm sănătos cât mai mult timp

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies