Trei schimbări pe care trebuie să le facă FCSB pentru a câștiga din nou titlul 

Trei schimbări pe care trebuie să le facă FCSB pentru a câștiga din nou titlul 
Trei schimbări pe care trebuie să le facă FCSB pentru a câștiga din nou titlul 

FCSB este una dintre marile echipe din Liga 1 și este întotdeauna una dintre principalele favorite pentru câștigarea titlului.

Cu toate acestea, echipa din București nu are șanse reale la titlu în acest an, spre durerea tuturor fanilor. Situația este dificilă pentru că este nevoie de schimbări consistente pentru ca soarta echipei să se schimbe cu adevărat. Drept urmare, va fi necesar ca la club să aibă loc un „reset”.

FCSB are în continuare o bază de fani mare și rămâne un club uriaș în România. Însă pentru a reveni la potențialul său, trebuie să facă schimbări radicale. Cei care pun la pariuri în Liga 1 știu foarte bine despre ce este vorba. Însă de ce este necesar pentru ca FCSB să revină la gloria de altă dată? Citește în continuare ca să afli toate detaliile de care ai nevoie. Cei care vor să pună la pariuri pe Liga 1 cu siguranță vor să afle ce trebuie schimbări trebuie să facă FCSB pentru a redeveni o echipă cu adevărat mare.

 

Ce trebuie să se schimbe la FCSB pentru ca echipa să fie din nou campioană

În primul rând, FCSB are nevoie să aducă un antrenor de clasă. Mihai Pintilii, cel care este antrenorul de facto (nu din acte) al clubului nu are experiența necesară pentru a readuce titlul la clubul bucureștean. Pintilii cunoaște foarte bine clubul și jucătorii, însă mai are nevoie de timp pentru a căpăta experiență. I s-ar fi potrivit mult mai bine rolul de secund, cu siguranță. Un manager de calibrul lui Gică Hagi sau Dan Petrescu ar fi cu totul altceva. Acest gen de antrenor ar readuce clubul pe culmile gloriei. Însă nu este vorba doar de antrenor la club. Situația este mult mai complicată de atât.

FCSB trebuie să se asigure că cel care este antrenor chiar este cel care ia deciziile importanta de la club. Acest lucru nu se întâmplă în prezent. Patronul Gigi Becali este mult prea implicat în situația de la echipă și asta se simte. Dacă patronului i se pare că unii dintre jucători nu joacă așa cum trebuie, atunci el va avea grijă ca aceștia să nu mai fie titulari la următoarele meciuri. Astfel de decizii trebuie luate de antrenor și nu de patron, pentru că antrenorul este cel care are priceperea necesară pentru așa ceva.

În plus, este nevoie ca fanii să revină cu adevărat lângă echipă. Pe vremuri atmosfera de pe Ghencea era temută de toată lumea, însă acest lucru nu mai este valabil și în prezent. În același timp, cei care vin la stadion trebuie să învețe să facă o atmosferă ca pe marile stadioane europene pentru a putea încuraja fotbaliștii așa cum se cuvine.

Așadar, iată ce ar trebui să se schimbe la clubul FCSB pentru ca acesta să aibă șanse reale la un nou titlu în Liga 1. Situația este complicată, însă cu măsurile potrivite, totul poate fi schimbat.

sursa foto: unsplash.com



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop 1 noiembrie 2024. O zodie primește avantaje semnificative în carieră

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

3 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să apelezi la servicii de chirurgie plastică

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies