În acest an s-au împlinit doi ani de la trecerea în neființă a celebrei cântărețe de muzică lăutărească Cornelia Catanga, însă durerea nu a dispărut din sufletul soțului ei, Aurel Pădureanu. Recent, la parastasul de doi ani, artistul a povestit despre cum erau Sărbătorile Pascale în familie și despre delicatesele pe care Cornelia obișnuia să le pregătească pentru masa festivă.
În trecut, cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste, împreună cu fiul lor talentat. Din păcate, în primăvara anului 2021, moartea a venit și i-a separat. În familia lui Aurel Pădureanu și a Corneliei Catanga, Sărbătorile Pascale erau un moment important, iar artista se ocupa mereu ca masa să fie perfectă. Aurel Pădureanu mărturisește că era mereu uimit de abilitatea soției sale de a pregăti fiecare bucată și de a aranja toate lucrurile într-un mod perfect.
Aurel Pădureanu, totul despre Paștele alături de Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu simțea o puternică emoție de Paște alături de Cornelia Catanga, iar amintirile sărbătorilor petrecute împreună vor rămâne mereu vii în inima sa.
Aistul își aduce aminte cu afecțiune de pregătirile făcute de Cornelia Catanga pentru masa de Paște. Potrivit artistului, soția sa se ocupa de a pregăti ciorba de miel, friptura și cozonacii care erau apoi așezați pe masa de sărbătoare.
„Cornelia se pregătea într-un mod extraordinar pentru masa de Paște. Ea făcea friptura de miel, ciorba de miel și cozonacul", a povestit Aurel Pădureanu.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Cornelia Catanga, o mamă dedicată și o soție desăvârșită
Aurel Pădureanu a fost mereu alături de soția sa, Cornelia Catanga, și nu a plecat de lângă ea, contrazicând astfel zvonurile apărute în spațiul public.
În timpul sărbătorilor, artistul era mereu impresionat de pregătirile făcute de cântăreață pentru masa tradițională.Cornelia Catanga era mereu atentă la fiecare aspect și mereu încerca să facă tot posibilul pentru a-i face pe cei din jur să se simtă minunat.
În ceea ce privește preparatele tradiționale, artista nu uita niciodată să pună pe masă mămăliga și sarmalele.
„Avea un fel de a pregăti masa prin care mă uluia. Noaptea, ne duceam la Înviere, iar apoi pregătea masa și punea pe masă toate bunătățile. Toate pregătirile care se fac de Paște se regăseau și pe masa Corneliei: ouă, ciorbă de miel, friptura. Ei îi plăceau enorm de mult sarmalele cu mămăligă și ciorbele, dar mai ales peștele. Era o gospodină desăvârșită și de o curățenie ireproșabilă", a