Elena Cârstea a făcut o serie de declarații despre pierderea prin care a fost nevoită să treacă. Iată despre ce este vorba!
Elena Cârstea se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite soliste de la noi din țară. Deși aceasta s-a bucurat de cariera sa de succes pe care a reușit să o clădească de-a lungul anilor, artista a traversat și momente dificile.
Vedeta a fost la un pas de moarte în urmă cu ceva timp, din cauza unui atac cerebral, iar în prezent acesta este din nou sfâșiată de durere după ce cățelușa sa, Bellatrix, în vârstă de cinci ani, a murit din cauza unui cancer galopant.
„Sunt dărâmată. Mi-a murit cățelușa, avea doar cinci ani, era tânără. Îmi lipsește enorm. A făcut un cancer galopant și s-a stins. Nu ne așteptam.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Cum se simte Elena Cârstea, după ce a fost la un pas de moarte
De asemenea, Elena Cârstea a discutat și despre starea sa de sănătate după cumpăna prin care a trecut, fiind internată la terapie intensivă timp de mai mult de două săptămâni. Din spusele fostei soliste, se deplasează destul de greu și are nevoie de un baston pentru a se sprijini. Aceasta obosește destul de rapid, însă continuă recuperarea la piscină și își dorește să se apuce și de dansuri.
„Testele au ieșit ok, mă voi recupera complet, fără urmări. Mi-am revenit cu sănătatea. Merg încă destul de greu. Mai trebuie să folosesc bastonul, obosesc repede, am nevoie să mă sprijin. Mi-am comandat și unul alb, tot cu Swarovsky. Continui recuperarea la piscină, unde merg zilnic, apa are un efect benefic. O să mă apuc de dansuri. În ultimul timp, mă uit la seriale coreene, mi se par senzaționale.
Cum a sărbătorit Paștele Elena Cârstea
Fosta artistă s-a mutat peste Ocean acum mulți ani, iar la puțin timp a făcut marele pas alături de americanul Glenn Muttart. Astfel, vedeta a sărbătorit anul acesta atât Paștele catolic, cât și pe cel ortodox, cu preparate specific românești, precum pasca, cozonac, friptură de miel și sarmale.
„Am făcut atât Paștele catolic, cât și pe cel ortodox. Am făcut și friptură de miel, soțului meu îi place mâncarea românească. Nu am găsit însă vopsea roșie de ouă nicăieri! Le-am făcut colorate. Am cumpărat pască, cozonac, amandină. Am mâncat și sarmale, soțul le adoră”, a mai spus aceasta.