Astazi, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Yeliz, refuz din partea lui Emre?

Astazi, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”,  Yeliz, refuz din partea lui Emre?
Astazi, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Yeliz, refuz din partea lui Emre?

Intamplari care vor emotiona privitorul se vor derula si in aceasta seara, de la ora 18:00, intr-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Intamplari care vor emotiona privitorul se vor derula si in aceasta seara, de la ora 18:00, intr-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Anuntul legat de viitoarea nunta cu Emre, pe care Yeliz l-a facut la petrecerea organizata in cinstea micutei Melek, l-a surprins in mod neplacut pe stapanul conacului Aksoy. Melek sufera in tacere pentru ceea ce a fost nevoita sa faca, in urma amenintarilor celei care isi doreste sa-i devina mama vitrega, Yeliz.

Serap, prietena lui Yeliz, nu rateaza insa, nicio ocazie de a o tachina pe aceasta, mai ales ca tanara a remarcat faptul ca Emre cauta sa se eschiveze din fata logodnicei sale, preferand naturaletea si blandetea manifestate de Hicran.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nici Emre si nici Hicran nu isi imagineaza drama prin care trece micuta Melek, ori de cate ori Yeliz ii este prin preajma.

Hicran in schimb, promite sa dezlege <misterul> tristetii fetitei.

In mod neasteptat pentru Yeliz, Emre isi va manifesta nemultumirea in ceea ce priveste deciziile luate in numele sau. Emre se dovedeste a fi ferm in hotararea sa si, mai presus de orice, el vrea sa-si protejeze fiica.

Nu ratati, astazi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies