“Cheltuielile noastre sunt foarte reduse.” Cum a ajuns să trăiască Eugen Cristea? Actorul are o pensie rușinos de mică

“Cheltuielile noastre sunt foarte reduse.” Cum a ajuns să trăiască Eugen Cristea? Actorul are o pensie rușinos de mică
“Cheltuielile noastre sunt foarte reduse.” Cum a ajuns să trăiască Eugen Cristea? Actorul are o pensie rușinos de mică

Eugen Cristea a făcut dezvăluiri despre drama cumplită prin care este nevoit să treacă. Iată despre ce este vorba!

Eugen Cristea se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră, fiind apreciat mai ales în rândul copiilor. Actorul a prezentat celebra emisiune “Feriți-vă de măgăruș”, care s-a bucurat de un de un real succes, imediat după ce a apărut în anul 1993. Emisiunea respectivă a devenit o rampă de lansare pentru multe vedete din industria muzicală, printre care se numără și Andreea Antonescu, Andreea Bălan și Simona Nae.

Cu toate astea, ultima emisiune a fost difuzată în anul 1998, iar Eugen Cristea a rămas pentru oameni tot „nenea cu măgărușul”.

Eugen Cristea a făcut mărturisiri despre drama cumplită prin care trece

Cum a ajuns să trăiască Eugen Cristea[Sursa foto: Facebook]

Actorul a continuat își facă apariția în filme și pe scena teatrului, însă viața lui a devenit foarte dificilă. În urmă cu câțiva ani, Eugen a mărturisit că trăiește într-o mică garsonieră din centrul orașului alături de soția sa, Cristina Deleanu, cu care are o căsnicie de mai bine de 40 de ani.

Citește și: “Acum mă faci să mă duc să-mi iau vreun test de sarcină.” Lora a făcut mărturisiri sincere despre o posibilă sarcină! Artistei îi surâde ideea de a da naștere unui copil

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum a ajuns să trăiască Eugen Cristea[Sursa foto: Facebook]

În anul 2017, Eugen Cristea a suferit un accident vascular, iar din acel moment actorul a trebuit să acorde mai multă atenție stilul său de viața.

Astfel, acesta a ajuns să ia zi de zi medicamente și este obligat să verifice în fiecare dimineață glicemia și tensiunea, pentru a fi sigur că se află în parametrii optimi. Din spusele acestuia, din regimul său alimentar a exclus carnea și untul.

„Am un anume regim, dar nu țin cure de slăbire, am cam exclus carnea, din alimentație, și untul. Însă, o dată la două luni, tot mănânc puțin unt pe o felie de pâine intermediară, peste care presar niște sare, e foarte bun.

Am mese regulate și consum îndeosebi lactate, salate și foarte multe fructe”
, a mai spus actorul.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Cum a ajuns să trăiască Eugen Cristea[Sursa foto: Facebook]

Mai mult decât atât, deși a fost unul dintre cei mai iubiți actori, care a reușit să aducă zâmbetul pe buze atât părinților cât și copiilor care i-au urmărit cu drag fiecare apariție, acesta are o pensie extrem de mică, însă actorul preferă să nu se plângă.

„Nu avem mașină, nu avem vilă, nu avem piscină, nu avem pretenții, astfel că, cheltuielile noastre sunt foarte reduse.

Lucrurile la noi au stat puțin diferit, datorită unor legi care au apărut înainte și de care beneficiem. Pensiile noastre depășesc 2000 de lei”, a mai precizat acesta.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

”El nu face niciun efort din ce l-am rugat eu.” Ioana Popescu și Ion Lorinczi divorțează! Vedeta a făcut anunțul neașteptat în spațiul public

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies