Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire

Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire
Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire

La prima întâlnire este important să găsiți un echilibru și să acordați atenție și partenerului de conversație, dar și să lăsați spațiu pentru pauze sau întrebări.

În general, la prima întâlnire, este important să fiți voi înșivă, să fiți respectuoase și atente la nevoile și dorințele partenerului de conversație și să încercați să vă bucurați de experiență fără prea multă presiune.

Citește și: Femeile din România care au copii sub 8 ani ar putea munci mai mult de acasă! Veste importantă

Nu fi negativistă

Negativitatea este neatractivă, iar o capcană în care se poate pica foarte ușor este aceea de a crea o conexiune cu cealaltă persoană prin experiențe negative. Așa poți ajunge să fii asociată cu aceste momente neplăcute în ochii posibilului tău partener, lucru care nu este de dorit.

Atunci când te plângi de ceva, însă nu faci nimic ca să schimbi situația, vei fi percepută doar ca o victimă fără control asupra vieții proprii.

Așadar, e bine să fii conștientă de ce spui și să te abții de la prea multe plângeri.

Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire
Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire[Sursa foto: freepik]

Nu pune prea multe întrebări la prima întâlnire

Uneori poți tinde să pui prea multe întrebări, asemănător unui interviu, iar nimeni nu își dorește asta. Acest lucru se întâmplă din frica de a nu îți irosi timpul pe persoana nepotrivită.

La prima întâlnire, cel mai important este să te simți bine și să descoperi dacă aveți interese comune- restul răspunsurilor le poți afla pe parcurs.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu fi nepoliticoasă  cu personalul de la restaurant

Chiar dacă poți tinde să crezi că persoana cu care te afli la întâlnire nu observă comportamentul tău față de oamenii din jur, cum ar fi ospătarii, cu siguranță o face.

Toată lumea știe că la o întâlnire etalezi cele mai bune maniere pe care le ai pentru a face o impresie bună.

Dacă persoana cu care ai ieșit nu știe să îi respecte pe cei din jur, atunci cu siguranță nu te va respecta nici pe tine pe termen lung.

Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire
Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire[Sursa foto: freepik]

Nu vorbi despre fostul iubit

Atunci când aduci în discuție fostele relații, mai ales dacă ai lucruri rele de spus despre acestea, nu o să te facă decât să scazi în ochii partenerului cu care te afli la întâlnire, deoarece își va da seama că ai tendința să atragi persoane de o calitate îndoielnică în viața ta.

Nu te strădui să fii perfectă

E normal să îți dorești ca persoana pe care o placi să împărtășească aceleași sentimente cu tine, iar acest lucru poate foarte ușor să te facă să pari că încerci prea mult.

Nu încerca intenționat să te mulezi pe persoana lui, ci lasă lucrurile să vină natural. 

Nu împărtăși prea multe lucruri de la prima întâlnire

La o primă întâlnire ar trebui să vorbești despre valorile, pasiunile și viziunea ta de viitor. Restul lucrurilor le poți împărtăși atunci când relația dintre voi deja a prins rădăcini și simți că partenerul ți-a câștigat încrederea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nu domina conversația

Dominarea conversație apare de multe ori nu din rele intenții, ci din cauza pasiunii pe care o simți față de subiectul despre care vorbești. Nu încerca să îți impui propriile păreri față de partenerul tău și asigură-te că îi oferi dreptul la replică.

Nu te autocritica prea tare

Atunci când primești un compliment, nu încerca să te eschivezi, întrucât arată lipsă de încredere în sine. Cel mai potrivit este să îl accepți și doar să mulțumești, astfel vei arăta că îți cunoști calitățile.

Nu sta pe telefon

Chiar dacă trăim într-o lume în care telefonul ne însoțește peste tot și este primul lucru pe care punem mâna în fiecare dimineață, statul cu ochii în telefon la o întâlnire este unul dintre cele mai neatractive lucruri pe care le poți face.

 Fii ancorată în momentul prezent și pune telefonul deoparte, iar dacă persoana cu care te vezi își verifică telefonul excesiv, nu este treaba ta să îl oprești, însă ar trebui să îți dea de gândit dacă este omul potrivit pentru tine.

Cum ești tu și cum sunt ceilalți

Ultimul lucru complet neplăcut pe care îl poți face este să îi tragi pe ceilalți în jos pentru a te pune pe tine într-o lumină bună. Asta va transmite o energie negativă către cealaltă persoană, care va începe să se gândească dacă nu cumva, la un moment dat, o vei vorbi și pe ea de rău pentru a străluci tu.

Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire
Top 10 cele mai frecvente greșeli pe care femeile le fac la prima întâlnire[Sursa foto: freepik]

Citește și: 7 semne că este atras de tine. Sfaturi de relație pentru femei



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

”Mie îmi trebuie mult mai în vârstă.” Raluka a făcut dezvăluiri despre relația cu milionarul misterios. Bărbatul este cu 20 de ani mai mare decât ea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies