”Sisi” continuă cu un nou episod impresionant, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

”Sisi” continuă cu un nou episod impresionant, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2
”Sisi” continuă cu un nou episod impresionant, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

“Sisi”, producția impresionantă care redă povestea de viaţă a emblematicei împărătese Elisabeta a Austriei, continuă, în această seară, cu un nou episod, începând cu ora 22:00, la Kanal D2.

În această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2,  un nou episod “Sisi” îi va purta pe fanii îndrăgitei producții în lumea fermecătoarei Împărătese, a cărei viață impresionantă nu inceteaza sa fascineze.

Noaptea nunții se dovedește a fi un eșec, dar Împăratul (Jannik Schümann) își arată afecțiunea pentru Sisi (Dominique Devenport) mimând desăvârșirea căsătoriei pentru ca, în ochii tuturor, să fie totul ca la carte. Sisi știe că amânarea acordată nu poate fi decât de scurtă durată- pentru binele ei, și pentru binele imperiului, pentru că se așteaptă un moștenitor la tron.

Fanny (Paula Kober) este demascată de către nemiloasa Contesa Esterhazy (Tanja Schleiff) ca fiind o escroacă, si este alungată de la curte. Sisi își perde confidenta, iar familia ei pleacă, ceea ce îi dă tinerei împărătese o stare ne neliniște.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Relația cuplului imperial este pusă la o altă încercare, atunci când Franz Grünne (David Korbmann) este pedepsit pentru abatere, iar Sisi nu știe cum să reacționeze.

În egala măsură, Sisi simte că trebuie să-și accepte soțul așa cum este, și cu partea lui întunecată, dacă își dorește cu adevărat să fie împărăteasă. La prima mare recepție de Stat, Sisi este cea care îl ajută pe Franz să domolească relațiile cu maghiarii rebeli.

Nu ratati, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, un nou episod din “Sisi”. Producția poate fi urmarită săptămânal, la Kanal D2, în fiecare joi, pe tronsonul Club 22, de la ora 22:00.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies