“Drumul tăcerii”, un nou episod plin de mistere, continuă astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2

“Drumul tăcerii”, un nou episod plin de mistere, continuă astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2
“Drumul tăcerii”, un nou episod plin de mistere, continuă astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2

Astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, telespectatorii se pot bucura de un nou episod al serialului “Drumul tăcerii”, în care drama, intriga și misterul vor ține privitorul cu sufletul la gură.

O crimă brutală va șoca din nou comunitatea locală din Vathi. Responsabilitățile sunt uriașe asupra poliției, deoarece au trecut 23 de zile de la dispariția autobuzului școlar și nu există încă nicio pistă în cazul acesta. Nasos (Dimitris Lalos) este presat de rangurile superioare să o ia pe Thalia (Penelope Tsilika) din negocierile cu răpitorii și să ajungă la un acord imediat cu aceștia. În timpul unui eveniment petrecut peste noapte, părinții încearcă să sensibilizeze publicul și să facă presiuni asupra poliției și a răpitorilor.

Nasos și Thalia sunt marginalizați, dar își vor da seama că au nevoie unul de celălalt în acest caz. Viața dublă a Atenei (Anthi Efstratiadou) va fi dezvăluită și, în același timp, „orchestratorul” răpirii va începe să-și joace cărțile. Nasos și echipa sa îl vor găsi pe unul dintre autorii răpirii copiilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nu ratați astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, un nou episod al serialului "Drumul tăcerii". Producția poate fi urmărită în fiecare joi și vineri, de la ora 15:00, numai la Kanal D2



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies