„Kadri nu are nevoie.” Din ce motiv a ales Dana Nălbaru să nu își ducă copiii la școală

„Kadri nu are nevoie.” Din ce motiv a ales Dana Nălbaru să nu își ducă copiii la școală
„Kadri nu are nevoie.” Din ce motiv a ales Dana Nălbaru să nu își ducă copiii la școală

Dana Nălbaru își învață copiii acasă! Soția lui Dragoș Bucur și-a retras cele două fiice de la școală acum ceva timp, iar băiețelul nu a fost înscris niciodată. Cântăreața a explicat recent motivul acestei decizii radicale.

Dana Nălbaru a surprins prin recenta sa apariție în spațiul public, după o pauză de aproximativ 8 ani. Artista simte că nu este făcută să fie o persoană publică și se simte mult mai liniștită de când nu mai este implicată în showbiz-ul românesc.

Citește și: ”Totul a fost așa cum trebuia să fie.” Dana Nălbaru a recunoscut care este motivul pentru care nu ar mai cânta niciodată în trupa HI-Q! De ce artista a decis să se pocăiască

Din ce motiv a ales Dana Nălbaru să nu își ducă copiii la școală

De asemenea, s-a dedicat vieții religioase și consideră că s-a pocăit. Pe lângă aceste schimbări, Dana Nălbaru a decis să-și educe singură copiii. Ea și-a retras cele două fiice de la școală, iar băiețelul lor, Kadri, nu a fost niciodată înscris într-o instituție de învățământ.

Vedeta a participat într-un podcast al lui Mihai Morar, numit „Fain&Simplu”, în care a dezvăluit detalii neștiute din viața personală.

Dana Nălbaru a declarat că nu își duce băiatul la școală, deoarece acesta nu are nevoie să frecventeze instituția de învățământ. Soția actorului a explicat că fiul ei se pregătește pentru o examinare similară cu Bacalaureatul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Kadri nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie.

Nici nu aș ști unde să-l duc. Are un alt nivel. La nici 8 ani, se pregătește pentru un fel de Bacalaureat. E un examen care îți asigură intrarea la anumite facultăți, în funcție de scorul pe care îl ai. Nu ăsta e scopul, că vreau să meargă la facultate, o facem așa, mai mult de fun. Lui îi place să învețe, are sute de cărți citite, deja. Pentru noi e ceva normal, poate pentru ceilalți e o mirare.
E un copil care știe să se prostească, să se joace, să râdă, nu stă toata ziua cu nasul în cărți. Însă mintea lui e astfel structurată încât reține foarte ușor, extrem de repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară, exact ca un adult. Așa s-a născut el”,
a povestit Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru, fosta solistă de la Hi-Q, a explicat că băiatul ei nu merge la școală, deoarece nu consideră că este necesar.

Ea a dezvăluit că fiul ei se pregătește pentru o formă de Bacalaureat și citește multe cărți, deoarece asimilează rapid orice informație.

  „E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine, are însă o capacitate de asimilare a informațiilor extrem de mare, orice citește. Mergem împreună în biblioteci sau în librării și-și alege singur. De multe ori nici nu știu ce citește – mă uit doar să văd dacă sunt morale”, a mai spus artista.

 Din ce motiv a ales Dana Nălbaru să nu își ducă copiii la școală
Din ce motiv a ales Dana Nălbaru să nu își ducă copiii la școală[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Fiica cea mare a Danei Nălbaru, înscrisă la o școală din America

Dana Nălbaru a luat decizia de a-și retrage fiica cea mare, Sofia, de la școală și a înscris-o la o instituție din America, unde aceasta urmează cursurile online. Sofia pare să fie mulțumită cu viața ei actuală și să aibă o stare de liniște și împăcare.

„Ea învață la ce ore vrea, când se simte odihnită, face și sport. Mi se pare că e foarte fericită și liniștită, nu are niciun stres. Un astfel de sistem de învățământ le face bine copiilor din multe puncte de vedere. Are prieteni, știe ce vrea, mi se pare foarte matură pentru vârsta ei (…) Ea, neintrând în sistem, și nelovindu-se de bariere, cred că îi e mult mai ușor să gândească liber. Cred că se poate adapta la situații mai ușor, are foarte multă încredere în ea, ia cu foarte multă ușurință decizii”, a mai spus artista.

 Din ce motiv a ales Dana Nălbaru să nu își ducă copiii la școală
Din ce motiv a ales Dana Nălbaru să nu își ducă copiii la școală[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Dana Nălbaru a apărut din nou pe scenă! Fosta solistă a venit împreună cu familia FOTO



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, afacerea de succes care le-a adus sume frumoase de bani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies