„Capul meu chel a fost un mesaj pentru femei” Sultana Hurrem, diagnosticată cu cancer

„Capul meu chel a fost un mesaj pentru femei” Sultana Hurrem, diagnosticată cu cancer
„Capul meu chel a fost un mesaj pentru femei” Sultana Hurrem, diagnosticată cu cancer

Vahide Percin, actrița care interpretează rolul Sultanei Hurrem, a fost diagnostică cu cancer la sân.

„Suleyman Magnificul” este un serial istoric foarte îndrăgit atât la noi în țară, cât și în Turcia. Prin intermediul personajelor din serial, publicul larg a prins drag și de actorii care le interpretează.

În rolul Sultanei Hurrem a jucat prima dată actrița Meryem Uzerli, în vârstă de 39 de ani. După ce a renunțat la rol din motive personale, în locul său a venit una dintre cele mai titrate actrițe din Turcia, Vahide Percin, în vârstă de 57 de ani.

De-a lungul carierei sale, Vahide Percin s-a făcut remarcată și îndrăgită de publicul larg datorită talentului său nativ, fiind o figură emblematică a cinematografiei din Turcia. Pe lângă rolul său în serialul „Suleyman Magnificul”, Vahide Percin a fost îndrăgită de către publicul din România și datorită rolului său din serialul „Feriha”.

Vahide Percin a fost diagnosticată cu cancer la sân

Citește și: Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! în data de 21 aprilie 2023. “Cea mai proastă ținută din istoria Bravo, ai Stil!”

Sultana Hurrem, diagnosticată cu cancer
Sultana Hurrem, diagnosticată cu cancer[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țară, Vehide Percin a avut parte de momente dificile de-a lungul vieții sale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În anul 2011, actrița a fost diagnosticată cu cancer mamar. Din fericire, a trecut peste această perioadă grea din viața ei și a reușit să învingă această boală cumplită, care i-a dat bătăi de cap mai bine de șase luni.

Una dintre cele mai grele perioade au fost marcate de începutul procedurilor de chimioterapie, când Vahide a recunoscut că a izbucnit în lacrimi atunci când a fost nevoită să se radă în cap.

 „Mi-a fost greu, dar am decis să nu port perucă. Capul meu chel a fost un fel de mesaj pentru celelalte femei. Am vrut să le spun că suntem mai puternice decât orice, chiar și decât boala.”, a declarat actrița.

Cine este Vahide Percin

Citește și: Doliu în distribuția serialului Suleyman Magnificul! Un personaj foarte apreciat s-a stins din viață

Cine este Vahide Percin
Cine este Vahide Percin[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vahide Percin s-a născut în anul 1965 în Instanbul, unde a absolvit Facultatea de Teatru. Ulterior, a început să joace în numeroase filme și seriale de succes, construindu-și astfel o carieră în lumea cinematografică.

În anul 1991 s-a căsătorit cu actorul Altan Gordum, alături de care are o fiică pe nume Alize. În anul 2013, după ce actrișa a reușit să câștige lupta împotriva cancerului, cei doi au decis să divorțeze.

În prezent, Vehide Percin s-a întors pe platourile de filmare.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a apelat la o nouă operație estetică! Actrița are o frumusețe aparte

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies