Cine este Margherita de la Clejani. „Am fost consiliată de numeroşi psihologi, psihiatri, doctori”

Cine este Margherita de la Clejani
Cine este Margherita de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt unii dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică de petrecere. Nu multă lume știe însă cine este fiica lor, Margherita.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Margherita de la Clejani și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii despre problemele pe care fiica cea mare a Clejanilor le are cu legea.

Cine este Margherita de la Clejani

Citește și: Cine este Viorica de la Clejani. „Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public!”

Cine este Margherita de la Clejani
Cine este Margherita de la Clejani[Sursa foto: Facebook]

Margherita de la Clejani, pe numele său întreg Margareta Myriam Manole, s-a născut în data de 6 august 1992 și este fiica cea mare a celor doi artiști îndrăgiți de muzică de petrecere, Viorica și Ioniță de la Clejani.

Astfel, fiica Clejanilor a moștenit de la părinții săi talentul muzical și s-a lansat în industria muzicii prin intermediul cunoscutului impresar Dan Bursuc.

Datorită susținerii pe care a avut-o din partea părinților, dar și a talentului său muzical înnăscut, până la vârsta de 30 de ani, Margherita a avut parte de numeroase apariții în cadrul emisiunilor televizate, cântând alături de nume cunoscute din industria muzicii de petrecere, dar și acompaniată de părinții săi.

Cum arăta Margherita de la Clejani atunci când s-a lansat în lumea mondenă

Cine este Margherita de la Clejani
Cine este Margherita de la Clejani[Sursa foto: wowbiz]

În prezent, fiica Clejanilor este un personaj mediatizat prin intermediul faptelor sale pe care le-a comis, sfidând astfel legea. Nu a apărut de foarte mult timp pe scenă și nu a mai fost văzută nici alături de părinții săi la cântări.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În schimb, în ceea ce privește începutul blondinei în industria muzicală, aceasta a trecut prin numeroase schimbări, atât din punct de vedere vestimentar, cât și în privința aspectului fizic.

Margherita de la Clejani a apărut în lumina reflectoarelor ca o tânără blondină, plinuță și puțin încrezătoare în talentul ei.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță și-a făcut debutul în showbiz la vârsta de 17 ani prin intermediul unei emisiuni de tip concurs pentru tinerii maneliști.

La vremea respectivă, diva le-a transmis concurenților că „trebuie să muncească mult, așa cum muncesc și eu, că sunt la început și sper ca într-o bună zi să ajung ca mama mea”, potrivit wowbiz.ro.

Astfel, odată cu ascensiunea sa în lumina reflectoarelor, Margherita de la Clejani s-a transformat din punct de vedere fizic. Diva și-a făcut o serie de intervenții la nivelul bustului, al buzelor, schimbându-și culoarea părului și adoptând un stil diferit, prin intermediul unor ținute extravagante și a machiajului intens pe care îl folosește.

Margherita de la Clejani a fost prinsă drogată la volan

Citește și: Sentință definitivă pentru Fulgy, condamnat la doi ani de pușcărie

Cine este Margherita de la Clejani
Cine este Margherita de la Clejani[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Printre principalele motive care stau în spatele dispariției Margheritei din lumea mondenă se numără și problemele pe care blondina le-a avut cu legea.

În urmă cu 3 ani, fiica Clejanilor a provocat un accident grav în București deoarece s-a urcat la volan după ce consumase substanțe interzise.

Astfel, Margherita de la Clejani a fost condamnată de Curtea de Apel București, urmând ca în vara anului trecut, judecătorii să-i înăsprească pedeapsa primită la instanța de fond.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost condamnată la plata unei amenzi în valoare de 40000 de lei. Mai mult decât atât, judecătorii i-au interzis să mai urce la volan pentru o perioadă de trei ani.

Nu este însă singurul incident în care a fost implicată Margherita. Cântăreața de muzică de petrecere a fost înjunghiată anul trecut de către un bărbat necunoscut pe străzile din Capitală. În urma acestui eveniment, fiica Clejanilor a ținut un discurs în fața sediului Poliției prin care își argumenta cumva neglijența de care a dat dovadă în ultimul timp.

„(...) Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare. Acestea sunt într-adevăr provocările vieţii şi cred că am să vă fac acum şi aici să înţelegeţi cum exemplul meu poate fi o îndrumare morală pentru copiii dumneavoastră şi chiar pentru fiecare dintre voi.(...) Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală. De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii. Bineînţeles, am fost consiliată de numeroşi psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea care este acum uşor afectată .”, este o parte din discursul pe care Margherita de la Clejani l-a rostit în fața camerelor de filmat.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Bobby Păunescu. “Respect foarte mult acest aspect și cred că asta contează!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies