„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu.” Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă

„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu.” Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă
„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu.” Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă

Tily Niculae a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat înainte să devină mamă pentru a doua oară.

Tily Niculae este o actriță foarte îndrăgită de publicul larg, datorită rolului său în serialul care a consacrat-o, „La bloc”. În prezent, actrița  a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor, ocupându-se mai mult de minunata sa familie.

Invitată în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, Tily Niculae și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat înainte să devină mamă pentru a doua oară.

Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă
Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă[Sursa foto: Instagram]

Tily Niculae a pierdut mai multe sarcini înainte să devină mamă a doua oară

Citește și: „Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!” Gabriela Cristea a vorbit despre partidele de amor cu Tavi Clonda!

Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă
Drama prin care a trecut Tily Niculae înainte să devină mamă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Tily Niculae are doi copii minunați, o fată și un băiat. În urmă cu 12 ani, vedeta a adus pe lume primul său copil, pe Sofia. Ulterior, au urmat perioade dificile pentru ea și pentru soțul său, care au încercat să mai aducă pe lume un copil.

Actrița a povestit cu ochii în lacrimi cum a pierdut câteva sarcini și cât de greu i-a fost să treacă peste acele momente dificile din viața sa.

Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă. Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată, în momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: «Și ce ne facem?».

Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu
?”, a povestit Tily Niculae, în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Din fericire, Tily Niculae și soțul său au reușit să îi mai facă Sofiei un frățior, iar acum cei patru formează o familie fericită.

Tily Niculae, detalii din interiorul căsniciei sale 

Citește și: „Eu sunt mai vulcanică așa... să nu zic nebună.” Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Tily Niculae, detalii din interiorul căsniciei sale 
Tily Niculae, detalii din interiorul căsniciei sale [Sursa foto: Instagram]

Tily Niculae este căsătorită de mai bine de 13 ani cu Dragoș Popescu și au împreună doi copii minunați. Actrița în vârstă de 37 de ani a renunțat la faima și succesul pe care le avea în industria cinematografică pentru a se putea ocupa de creșterea celor doi copii ai săi.

Pe parcursul celor 13 ani de căsnicie, Tily Niculae și Dragoș Popescu au întâmpinat numeroase momente dificile, la un moment dat fiind chiar la un pas de despărțire.

Din fericire, cei doi au reușit să treacă peste aceste etape din viața lor, iar actrița a declarat că singurul motiv care ar putea duce la un posibil divorț între ea și soțul său ar fi lipsa iubirii.

I-am spus și soțului meu că noi nu ne aparținem. Dacă vreodată ne vom separa, va fi pentru că nu-l mai iubesc .”, a mai spus actrița.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Momente grele pentru Tily Niculae. Care este boala cu care se confruntă artista?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies