“Mă trezeam în lacrimi... Nu suportam." Marina Voica a mărturisit ce a simțit după moartea soțului său

“Mă trezeam în lacrimi... Nu suportam.
“Mă trezeam în lacrimi... Nu suportam." Marina Voica a mărturisit ce a simțit după moartea soțului său

Marina Voica rămâne una dintre emblemele muzicii ușoare românești ale țării noastre. Însă știați ce a mărturisit aceasta despre soțul său trecut în neființă?

Marina Voica a fost, este și va rămâne una dintre emblemele muzicii ușoare românești. Deși și-a dedicat întreaga viață scenei, pentru a-i bucura pe oamenii din jurul său, aceasta încă resimte trecerea în neființă a soțului său, Viorel Teodorescu, de care s-a despărțit când acesta avea vârsta de doar 41 de ani, din cauza unei boli necruțătoare de care suferea.

Cum și-a cunoscut M arina Voica primul soț, dar și pe Viorel Teodorescu

marina voica varsta
Marina Voica rămâne una dintre emblemele muzicii ușoare românești ale țării noastre[Sursa foto: Facebook]

Înainte ca Marina Voica să aibă parte de dragostea vieții sale și să îl întâlnească pe Viorel Teodorescu, aceasta a mai fost o dată căsătorită cu Marcel Voica, pe care l-a cunoscut în facultate.

Eu am terminat Facultatea de Științe Economice. Acolo am fost colegă cu Marcel Voica, primul meu soț, care s-a lipit de mine și nu s-a mai dezlipit.

Așa că ne-am căsătorit și am ajuns în România. Aveam vreo 22 de ani când am venit în țară. Terminasem facultatea și am spus că eu nu pot sta acasă, așa că am lucrat un an și jumătate la ADAS, Direcția Generală, după care am început să cânt”, a povestit Marina Voica într-o revistă.

Cu toate acestea, se pare că adevărata sa dragostea avea să o întâlnească ceva mai târziu, din întâmplare, după ce a primit un telefon.

Abordarea acestuia a fost una inedită, însă pas cu pas, Marina Voica s-a îndrăgostit mai tare ca oricând.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Până la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el.

Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul…”,
a povestit Marina Voica într-o altă revistă.

marina voica tanara
Marina Voica rămâne una dintre emblemele muzicii ușoare românești ale țării noastre[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Marina Voica spune de ce nu a vrut sa aiba copii: "As fi suferit mult"

Marina Voica încă resimte lipsa soțului său, care a murit la vârsta de 41 de ani

Ajunsă la vârsta de 86 de ani, Marina Voica a trecut de-a lungul timpului, prin nenumărate încercări ale vieții, având și anumite probleme de sănătate. În ciuda tuturor, momentul în care l-a întâlnit pe soțul său, Viorel Teodorescu, și iubirea pe care încă i-o poartă, îi va rămâne mereu în suflet. Dorul de acesta încă nu s-a risipit, chiar și în zilele noastre este recunoscătoare pentru iubirea pe care acesta i-a dăruit-o, aspect declarat chiar de către Marina Voica.

"Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult că mă iubește. Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia, aceasta este firea bărbatului”, a declarat Marina Voica, invitată în cadrul podcastului prezentat de Ilinca Vandici.

Perioada cea mai grea pentru această a fost imediat după decesul soțului, urmând să aibă parte doar de coșmaruri fel de fel, trecând prin tot felul de stări, coșmaruri în care soțul sau nu o mai iubea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„După ce a murit, visam că eu, de fapt, îl iubesc pe Viorel, iar el nu mă mai iubește. Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că el nu mă mai iubește. Și îmi dădeam seama că el era combinat cu altcineva și eu am lipsit foarte mult, nu știu de ce, ani de zile, și îl sunam și i-am spus, stai un pic, dar tu îmi răspunzi, tu o să mă primești, nu? Și vedeam după voce că s-a dus totul. Mă trezeam toată în lacrimi, mă gândeam, Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam”, a adăugat aceasta.

marina voica copii
Marina Voica rămâne una dintre emblemele muzicii ușoare românești ale țării noastre[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „M-ai făcut o dată de râsul lumii”. Marina Voica, reacție virulentă la adresa lui Cătălin Măruță

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„M-ai făcut o dată de râsul lumii”. Marina Voica, reacție virulentă la adresa lui Cătălin Măruță

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies