„Simt să mă închid în cameră, să stau singură.” Adelina Pestrițu trece prin momente grele. Cu ce se confruntă vedeta

„Simt să mă închid în cameră, să stau singură.” Adelina Pestrițu trece prin momente grele. Cu ce se confruntă vedeta
„Simt să mă închid în cameră, să stau singură.” Adelina Pestrițu trece prin momente grele. Cu ce se confruntă vedeta

Chiar dacă pare că viața unui creator de conținut online este foarte ușoară, realitatea este departe de a fi una roz. Adelina Pestrițu a dezvăluit despre una dintre cele mai mari provocări și anume, ura pe care o poate primi un influencer.

Ea a mărturisit că se confruntă destul de des cu astfel de situații, dar are norocul de a avea o persoană alături de ea care o sprijină și o ajută să nu cedeze.

Citește și: “Pentru că nu mă asculți, ți-am zis.” Liviu Vârciu a avut o discuție în contradictoriu cu Anda Călin, pe rețelele de socializare

Adelina Pestrițu, victimă a hate-ului pe rețelele de socializare

Deși fanii i-au fost mereu alături, creatorii de conținut din mediul online au întâmpinat mereu și critici și comentarii răutăcioase care i-au afectat. Adelina Pestrițu este una dintre cele care au fost victime ale urii gratuite online și chiar a recunoscut că a fost în momente în care a simțit să abandoneze totul. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, a învățat să nu mai acorde prea multă atenție comentariilor negative, dar există situații în care presiunea este atât de mare încât singurul lucru pe care și-l dorește este să se retragă în camera sa și să ia o pauză pentru

a-și recăpăta energia.

„Nu înseamnă că nu mă consum în viața de zi cu zi sau nu mă supăr. Am și eu momente în care simt să mă închid în cameră, să stau singură, să îmi pun gândurile la locul lor, să îmi reîncarc bateriile. Câteodată mă mai simt epuizată, sunt om, am trecut prin tot felul de episoade de hate. Hate-ul în cantități foarte mari nu face bine nimănui, nici să îl ofere, nici să îl primească.

Eu întotdeauna am fost pe punctul de a-l primi, nu am dat la schimb niciodată același sentiment plin de răutate, de ură. Nu prea înțeleg oamenii care se hrănesc cu asta. Dar mai cedez și eu”, a explicat Adelina Pestrițu pentru ego.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Conform spuselor brunetei, atunci când corpul este afectat de stres și epuizare, vizita la un specialist poate fi de mare ajutor.

Ea crede că terapia poate fi foarte benefică și încurajează pe toți cei care o urmăresc să ia în considerare această opțiune fără să ezite.

„La un moment dat, se adună niște lucruri, nu neapărat comentariile răutăcioase. Se adună stresul. Fiecare om are frustrări, are supărări, are momente în care se simte mai puțin dispus să înfrunte viața, cu de toate. Bate puțin în retragere, se simte mai slăbit.

În momentele respective, cred că este cel mai indicat să mergi la terapie. Terapia te poate pune pe picioare dacă terapeutul este un specialist. Nu te lași pe mâinile oricui. Îți poate da un imbold să depășești episoadele”, a mai spus bruneta.

 Adelina Pestrițu trece prin momente grele.
Adelina Pestrițu trece prin momente grele.[Sursa foto: Facebook]

Adelina Pestrițu ajutată de soțul ei să depășească hate-ul din online

Adelina Pestrițu a afirmat că este binecuvântată că are alături o persoană care o sprijină și o încurajează în orice moment dificil.

Virgil Șteblea, soțul vedetei, o motivează constant să își urmeze visurile și să continue să înainteze.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„El mă calmează, mă pune pe picioare și mă sfătuiește întotdeauna să merg mai departe. Poate că am avut momente în care am simțit că am vrut să renunț, iar el a zis: “Tu știi, totuși, cât de multă putere ai și de ce ar trebui să mergi înainte? Uite, acestea sunt motivele! Ce zici, merită să stai așa, să plângi, să te consumi, să stai în terapii? Sau merită să mergi mai departe pentru că ai o grămadă de bucurii, de avantaje? Sunt oameni care te iubesc, care te așteaptă. Ai un copil care vrea să te vadă fericită. De ce să stai să te consumi pentru toate prostiile?”, a mai spus Adelina Pestrițu.

 Adelina Pestrițu trece prin momente grele.
Adelina Pestrițu trece prin momente grele.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „A fost nevoie de oxigen.” Fiica Adelinei Pestrițu și vedeta au fost internate. Ce s-a întâmplat cu micuța



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Dieta cu pomelo. „Sucul de citrice întăreşte sistemul imunitar şi ne ajută să ne fortificăm organismul"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies