„Sunt super fericită.” Adelina Pestrițu radiază de fericire. Care este vestea cea mare cu care și-a uimit toți fanii

„Sunt super fericită.” Adelina Pestrițu radiază de fericire. Care este vestea cea mare cu care și-a uimit toți fanii
„Sunt super fericită.” Adelina Pestrițu radiază de fericire. Care este vestea cea mare cu care și-a uimit toți fanii

După ce și-a petrecut o perioadă în care s-a ținut departe de televiziune și a preferat să își continue activitatea online, Adelina Pestrițu a făcut cunoscut faptul că va avea o schimbare radicală în viața sa profesională.

 Ea intenționează să se lanseze în actorie.

Citește și: „Mă lasă rece.” Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public

Adelina Pestrițu își va face debutul în actorie

Adelina Pestrițu a avut o relație îndelungată cu lumea artistică și a fost cunoscută pentru aparițiile sale la televiziune, însă în ultimii ani s-a concentrat mai mult pe proiectele sale online.

Cu toate acestea, ea a decis să facă o schimbare și să se îndrepte spre alte direcții. Deși mulți fani ai săi se așteptau să o vadă din nou la televizor, Adelina i-a surprins cu planuri noi și neașteptate.

Bruneta a anunțat, în cadrul unei emisiuni TV, că va avea onoare să joace într-un film românesc.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Urmează un proiect foarte important, o să joc într-un film. Nu sunt actriță, nu știu actorie, dar o să învăț, promit să îmi fac temele. Este o provocare mare pentru mine, rolul seamănă cu mine cea din realitate. Mă pregătesc intens, o să iau și niște cursuri de actorie, pentru că nu prea știu cu ce se mănâncă. O să fie o comedie, în curând pot să vă dau mai multe detalii, dar sunt în perioada de pregătire.

Sunt super fericită, pentru că joc alături de prieteni și de oameni pe care îi admir foarte, foarte mult", a declarat Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii TV.

 Care este vestea cea mare cu care și-a uimit toți fanii
Care este vestea cea mare cu care și-a uimit toți fanii[Sursa foto: Facebook]

Adelina Pestrițu a început să meargă la cursuri de dans

Adelina Pestrițu este hotărâtă să-și dezvolte competențele în diverse domenii și, recent, a început să ia lecții de dans. Ea s-a încredințat de unul dintre cei mai renumiți coregrafi din această industrie pentru a o ajuta să progreseze în acest domeniu.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

„Îmi doresc foarte mult să învăț dans sportiv, iar cursurile de care m-am apucat acum implică dansul sportiv și asta e diferit. Mă simt că un copac mergător. Soțul nu participă la asemenea cursuri, e pentru dorința mea de a mă perfecționa în acest domeniu.Îmi place foarte mult, e ceva diferit și îmi place că îl am instructor pe Boantă (n.r. – Bogdan Boantă) care e super profesionist.

Mă fascinează și când o să am un dans care o să se lege cap-coadă vin la televizor. Încă mă împiedic, în stadiul ăsta nu pot să vin", a mai spus Adelina Pestrițu, în emisiunea amintită.

 Care este vestea cea mare cu care și-a uimit toți fanii
Care este vestea cea mare cu care și-a uimit toți fanii[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Eu nu rezist la alcool, asta e problema mea.” Ce mărturisiri a făcut Ana Morodan, după ce a fost întrebată dacă are probleme cu consumul de alcool



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Am găsit puterea să fac pace cu mine.” Oana Zăvoranu, mesaj pentru toate vedetele pe care le-a jignit de-a lungul timpului. Ce le-a transmis celor pe care i-a supărat

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Trucul pentru oul fiert perfect făcut, dezvăluit de Carmen Grebenișan. “Gălbenușul este cremos”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies