Simona Gherghe și soțul ei au parte de o zi importantă. Ce eveniment a avut loc cu zece ani în urmă

Simona Gherghe și soțul ei au parte de o zi importantă. Ce eveniment a avut loc cu zece ani în urmă
Simona Gherghe și soțul ei au parte de o zi importantă. Ce eveniment a avut loc cu zece ani în urmă

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au una dintre cele mai solide căsnicii din lumea showbiz-ului din România și astăzi marchează o zi importantă pentru ei. Prezentatoarea TV a făcut public faptul că astăzi se împlinesc zece ani de la un eveniment special în viața lor, printr-un anunț postat pe o rețea de socializare.

Simona Gherghe este o cunoscută prezentatoare TV din România care are o viață de familie fericită și împlinită alături de soțul ei, care i-a câștigat inima și cu care formează un cuplu apreciat în lumea showbiz-ului românesc.

Citește și: „Cât o să mai pot duce formula asta.” Simona Gherghe a făcut declarații mai puțin așteptate despre copiii săi

Zi importantă pentru Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu

Simona Gherghe este o personalitate activă pe rețelele de socializare, iar acum își arată adesea dragostea față de soțul ei. În urmă cu zece ani, însă, fanii nu știau cine este bărbatul care a câștigat inima ei. Simona Gherghe a postat prima fotografie cu partenerul ei pe Instagram, făcându-l cunoscut și oficial pentru publicul său. De atunci, cei doi au avut o căsnicie fericită și împlinită.

„E o zi istorică și pentru noi.

Practic, e prima atestare publică a relației noastre. Se întâmpla acum fix 10 ani. Și de atunci, tot postăm”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cei doi soți au sărbătorit 6 ani de căsnicie

Simona Gherghe a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant și două fotografii de la Starea Civilă cu ocazia împlinirii a 6 ani de căsnicie cu soțul ei, Răzvan Săndulescu.

„Acum 6 ani, mergeam mână-n mână la Starea Civilă. Noi trei, căci era și Ana cu noi. Da, eram „foarte” gravidă, atât de gravida încât am stat cu frica sa nu nasc pe-acolo. De la emotii, de la complicațiile pe care le-am avut in ultimele luni in sarcina cu ea. A fost motivul pentru care nici n-am avut o petrecere după ce am spus marele DA si am devenit doamna Sandulescu”, a

scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe a dezvăluit că era însărcinată în ziua nunții cu Răzvan Săndulescu. După ceremonia de la Starea Civilă, cei doi au revenit acasă pentru a sărbători momentul special. Prezentatoarea TV a subliniat că a fost una dintre cele mai memorabile clipe ale zilei de nuntă atunci când soțul ei a trecut pragul casei.

Citește și: “Am fost foarte dezamăgită.” O vedetă din România a trăit o experiență de coșmar în vacanță! A avut șocul vieții când și-a văzut camera de hotel



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies