„Sunt pe margine prăpastiei.” Cristina Șișcanu trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV?

„Sunt pe margine prăpastiei.” Cristina Șișcanu trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV?
„Sunt pe margine prăpastiei.” Cristina Șișcanu trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV?

Cristina Șișcanu a vorbit despre perioada aglomerată pe care o traversează. Soția lui Mădălin Ionescu se simte epuizată.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Prezentatoarea TV se bucură de succes, fiind îndrăgită de publicul larg. Soția lui Mădălin Ionescu a muncit foarte mult pentru a ajunge să se bucure de aprecierea oamenilor, iar efortul și munca depusă și-au spus cuvântul.

Cristina Șișcanu trece prin momente grele

Citește și: „Mi-am luat și eu una.” Jeni Nicolau, lovită de un bodyguard la propriul său spectacol. Ce s-a întâmplat cu adevărat?

Cristina Șișcanu trece prin momente grele
Cristina Șișcanu trece prin momente grele[Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu este foarte prezență pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura cu urmăritorii săi, postând adesea poze și filmulețe din viața de zi cu zi. Mai mult decât atât, vedeta le povestește fanilor săi despre momentele dificile prin care trece, care până la urmă fac parte din viața fiecărui om.

Soția lui Mădălin Ionescu este implicată în mai multe proiecte, iar în ultimul timp a muncit foarte mult pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional.

Astfel, oboseala și stresul și-au spus până la urmă cuvântul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cristina Șișcanu a povestit în cadrul unui video pe pagina sa de Instagram despre perioada dificilă pe care o traversează. Vedeta crede că se apropie de un burnout, dat fiind perioada stresantă pe care o traversează.

Starea de oboseală și de epuizare au făcut-o pe prezentatoarea TV să se îngrijoreze, astfel încât și-a făcut și un test Covid. Rezultatul a fost însă unul negativ, iar cel mai probabil, activitățile epuizante și stresul de zi cu zi și-au pus amprenta asupra sănătății Cristinei Șișcanu.

Cred că mă îndrept spre un burnout. De vreo săptămână am stări din astea de moleșeală cruntă și de epuizare, mi-am făcut test Covid, clar, sunt pe marginea prăpastiei și mă, rog, trag de mine să nu mă doboare .”, a povestit Cristina Șișcanu în

cadrul unui video pe pagina sa de Instagram.

Cristina Șișcanu plănuiește o vacanță pentru a se relaxa

Citește și: „Să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou.” Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre adevăratul motiv pentru care nu și-a mai văzut fiica de cinci ani

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu trece prin momente grele
Cristina Șișcanu trece prin momente grele[Sursa foto: Instagram]

După o perioadă stresantă și aglomerată, soția lui Mădălin Ionescu plănuiește o vacanță bine meritată alături de familia sa pentru a-și încărca bateriile.

Mai sunt vreo 10 zile până am o scurtă vacanță și sper să rezist până atunci. Să mă pot bucura de vacanță, apoi să revin fresh. De vreo lună și jumătate am simțit că urmează așa o perioadă.

”, a mai spus Cristina Șișcanu pe contul său de Instagram.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Cam de un an mă confrunt cu chestia asta”. Cristina Șișcanu, despre problemele de sănătate pe care le are

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies