7 Moduri prin care sa devii atractivă pentru bărbați. La ce sunt ei atenți?

cum sa fii atractiva
Cum să fii atractivă pentru un bărbat

Toate femeile își doresc să fie plăcute de către bărbați, în special de acela de care sunt îndrăgostite. Totuși, există unele doamne cărora le este mai ușor să fie considerate atrăgătoare. Este esențial de știut că nu doar aspectul fizic contează în acest aspect, ci mai mult, personalitatea și modul în care te comporți.

Află din rândurile de mai jos câteva moduri prin care poți atrage un bărbat, pe care le poți pune în aplicare indiferent de vârstă!

Fii încrezătoare în tine

Nimic nu este mai atrăgător pentru un bărbat decât o femeie încrezătoare, care știe să se aprecieze, știind foarte bine cât de valoroasă este. O persoană cu o stimă de sine crescută va fi mai sigură pe ea și îi va judeca mai puțin pe ceilalți.

Încearcă să fii cât se poate de încrezătoare în forțele proprii!

Fă-ți o rutină pentru sport

cum devine o femeie atractiva
Cum devine o femeie atractivă[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce gânduri are un bărbat atunci când este interesat de tine. 5 secrete pe care nu ar vrea să le afli

Sportul este esențial în viața oricui. Trebuie să admitem faptul că cine face sport este mult mai sănătos.

Este esențial să ai o rutină pentru mișcare, deoarece nu doar că te va face să arăți mai bine, ci și să te simți mai bine. Bărbații apreciază femeile care au grijă de propriul corp, nu doar prin machiaj și coafat, ci și prin sport și o alimentație corectă.

Îngrijește-te de aspectul tău

trucuri psihologice sa il atragi
Trucuri prin care să îl atragi[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Este important să te îngrijești în primul rând pentru tine, deoarece te va face să te simți mai bine. Cu toate acestea, un bărbat va fi întotdeauna atras de o femeie îngrijită și aranjată în totalitate. În primul rând, asigură-te că ai întotdeauna părul curat și manichiura făcută. Detaliile fac întotdeauna diferența, iar domnii sunt extrem de atenți la acestea. În ceea ce privește vestimentația, dacă vrei să fii mai feminină și atrăgătoare, poți opta pentru haine roșii, fiindcă această nuanță sugerează sexualitate și atracție.

Fii prietenoasă și deschisă

psihologia cuceririi unui barbat
Cum să cucerești un bărbat[Sursa foto: Freepik]

Oamenii sunt atrași de persoane zâmbărețe, cu o atitudine deschisă. De asemenea, atunci când zâmbești, corpul tău are de câștigat deoarece secretă dopamină, serotonină, făcându-te să te simți mai bine în general. De cele mai multe ori, atunci când zâmbești și ești prietenoasă, același lucru va face și interlocutorul tău. Astfel, se creează o atmosferă bună și deschisă pentru voi și vă va fi mai ușor să comunicați, indiferent de context și de situație.

Alege-ți cu atenție cuvintele și gesturile

Nimic nu este mai dizgrațios decât o femeie al cărui vocabular lasă de dorit. Nu doar cuvintele și modul de a le transmite sunt importante, ci și comunicarea nonverbală. Este esențial să te porți frumos, fiind foarte atentă la gesturile pe care le faci. Așadar, în special în preajma unui bărbat, încearcă să ai un comportament cât mai delicat, șarmant și educat.

Învață să asculți

metode de a atrage un barbat
Metode de a atrage un bărbat[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: Ar trebui să întreții relații intime cu el dacă abia l-ai cunoscut? 3 întrebări pe care trebuie să le gândești înainte de acest pas

Comunicarea joacă un rol important în orice tip de relație. De aceea, pentru a crea o legătură aparte alături de un bărbat, este important să știi să porți o conversație cu un bărbat. Aceștia apreciază foarte mult femeile care știu să asculte și să ofere sfaturi, nu doar să ducă discuția unde vor ele. Pentru a crea o relație stabilă, este important ca în primul rând să fiți prieteni și să știți că vă puteți baza unul pe celălalt.

Fii tu însăți

A fi onestă este un alt truc pentru ca bărbații să te considere atrăgătoare. Nu încerca să fii cine nu ești și să pari ceva ce nu te reprezintă. O persoană sinceră este întotdeauna apreciată. Discută despre valorile commune pe care le aveți și lasă-l să îți descopere adevărata personalitate. Totuși, este important să asculți și sfaturile și să înțelegi că întotdeauna ai ceva de îmbunătățit la propria persoană.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

3 obiceiuri feminine pe care bărbații le găsesc foarte atrăgătoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies