”Ce am mai făcut, măi, frate?” Daniel Onoriu a fost dat în judecată pentru a doua oară. Ce greșeală a făcut bărbatul

”Ce am mai făcut, măi, frate?” Daniel Onoriu a fost dat în judecată pentru a doua oară. Ce greșeală a făcut bărbatul
”Ce am mai făcut, măi, frate?” Daniel Onoriu a fost dat în judecată pentru a doua oară. Ce greșeală a făcut bărbatul

Se pare că situația tensionată dintre Daniel și Isabela Onoriu continuă.

La sfârșitul anului trecut, pilotul de curse a fost închis pentru mai mult de 30 de zile, pentru încălcarea ordinului de protecție obținut de fosta lui soție. După ce a fost eliberat, a fost plasat sub arest la domiciliu, unde se află și acum, de aproape 6 luni.

Citește și: ”Este perfect.” Isabela, fosta soție a lui Daniel Onoriu, dezvăluiri despre noua sa relație. Ce planuri de viitor are cu iubitul ei

Daniel Onoriu a fost dat în judecată pentru a doua oară

Isabela Onoriu l-a dat în judecată pentru a doua oară pe fostul soț, Daniel, deoarece acesta ar fi încălcat din nou ordinul de restricție emis de autorități pe numele lui, conform unor informații recente.

Onoriu a dat mai multe declarații în cazul acesta, spunând că nu înțelege de ce Isabela Onoriu a decis să-l dea din nou în judecată, pentru că el crede că nu a făcut nimic greșit.

Mai mult, el susține că de câteva luni se află în arest la domiciliu și nu a încălcat ordinul de restricție.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Ce am mai făcut, măi, frate? Cum să-l încalc? Eu am blocat-o pe toate reţelele posibile, Instagram, WhatsApp şi Facebook nu mai am că mi l-a furat cineva.Și,

în rest, cum să o caut, că eu sunt arestat la domiciliu de 6 luni. Cum pot să ies eu din casă sau să o caut, că nu înțeleg?", a declarat Daniel Onoriu, pentru un post TV.

Daniel Onoriu a fost dat în judecată pentru a doua oară.
Daniel Onoriu a fost dat în judecată pentru a doua oară.[Sursa foto: Facebook]

Daniel Onoriu neagă acuzațiile aduse de Isabela

Daniel Onoriu infirmă acuzațiile aduse de fosta sa soție și afirmă că nu a putut încălca ordinul de restricție din nou, deoarece se află în arest la domiciliu.

Pilotul de curse a explicat că nu i se permite să iasă nici măcar în curtea casei sale, deci îi este imposibil să o caute pe Isabela.

„Am stat 34 de zile la arestul central pentru nevasta mea, că o iubeam în momentul acela, că nu ştiam că e cu cineva şi m-am dus să îi spun că o iubesc şi vreau să ne împăcăm. Ea a sunat la poliţie şi a venit poliţia şi m-a arestat.

Am stat 34 de zile arestat şi după care eu sunt arestat de atunci la domiciliu, în casa mea unde am stat cu ea atâţia ani. Eu trebuie să stau în casă că sunt arestat, n-am voie nici măcar în curtea mea, am proprietatea mea şi nu am voie să ies în ea, stau în casă. Ce am făcut? Nu ştiu ce am făcut. Să-şi vadă de viaţa ei, uite, din soţie a devenit amantă şi acum mă dă în judecată pe mine pentru nici nu ştiu ce.
Ce-i fac? Eu stau arestat, vine poliţia de 2 ori pe zi, semnez şi îmi comand să mănânc sau îmi face mama mâncare, am cunoscut prieteni noi pe Instagram şi Tiktok.",
a mai spus Daniel Onoriu.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Daniel Onoriu a fost dat în judecată pentru a doua oară.
Daniel Onoriu a fost dat în judecată pentru a doua oară.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Alina Gorghiu. „Și-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie!”

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Cornel Ilie. „Există dragoste după iubire!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies