„Noi nu suntem atât de conformiști.” Marcel Pavel a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu a făcut nunta

„Noi nu suntem atât de conformiști.” Marcel Pavel a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu a făcut nunta
„Noi nu suntem atât de conformiști.” Marcel Pavel a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu a făcut nunta

Marcel Pavel a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa și despre viața de familie.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Interpretul de muzică ușoară a reușit de-a lungul timpului să obțină simpatia publicului, atât prin intermediul talentului său, cât și prin felul său de a fi.

În ceea ce privește viața personală, Marcel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei decenii alături de Violeta, partenera sa de viață, care i-a dăruit trei copii.

Cei doi sunt un exemplu pentru multe familii din România, dând dovadă de discreție și iubire. Marcel Pavel este destul de discret atunci când vine vorba despre viața sa personală, însă cu fiecare ocazie pe care o are, artistul își arată aprecierea și dragostea față de partenera sa de viață.

Invitat în cadrul emisiunii Alexandrei Ungureanu, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Marcel Pavel a vorbit despre familia lui.

Marcel Pavel și soția sa nu au făcut nuntă nici după 27 de ani de căsătorie

Citește și: Cine este Violeta Pavel, soția lui Marcel Pavel. „Eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Marcel Pavel a vorbit despre soția lui și despre viața de familie
Marcel Pavel a vorbit despre soția lui și despre viața de familie[Sursa foto: Facebook]

Deși sunt căsătoriți de mai bine de 27 de ani, Marcel Pavel și soția sa nu au avut niciodată parte de o petrecere de nuntă. Artistul a mărturisit că atât el, cât și soția lui, nu și-au dorit să aibă parte de o petrecere fastuoasă de nuntă și le-a fost suficient să se căsătorească doar civil.

Faptul că soția mea a renunțat la tot pentru mine, pentru iubirea noastră, pentru căsnicia noastră, îi port un mare respect.

Oficial, ne-am luat 1996. Nici nu am făcut nunta. Am făcut doar la primărie. Nici ea nu a vrut, nici eu. I-am zis hai să o facem pe aia de argint, a zis că nu. Noi nu suntem atât de conformiști. A fost ceva simplu, am dat la primărie, ne-am căsătorit și de atunci suntem nedespărțiți, fără peripeții, fără probleme.”
, a declarat Marcel Pavel, la Duet.

Marcel Pavel, un soț iubitor și un tată grijuliu

Citește și: „Dumnezeu nu mi-a lăsat această oportunitate.” Maria Constantin a vorbit despre cel mai mare regret al ei. Ce ar vrea artista să schimbe cu ardoare

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Marcel Pavel a vorbit despre soția lui și despre viața de familie
Marcel Pavel a vorbit despre soția lui și despre viața de familie[Sursa foto: Facebook]

Marcel Pavel și soția lui trăiesc o iubire ca în povești. Artistul se declară recunoscător că are o familie frumoasă și sănătoasă. Mai mult decât atât, interpretul de muzică ușoară este foarte atent în relația pe care o are cu cei trei copii ai săi, care se bazează pe decență și respect.

« Avem o familie frumoasă, cu respect, suntem fericiți.

Să fim sănătoși contează cel mai mult pentru noi, că în rest bogății, avem o casă, mașină sau două și atât. Sunt un tată bun și "nebun" câteodată, nu se permite chiar orice. Conduita mea în general, este una decentă, de bun simț .», a mai spus Marcel Pavel.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Ea vrea să plece în lume.” Silvana Rîciu întâmpină probleme cu fiica adolescentă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies