Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de bărbatul cu care se iubea. Adevărul despre separarea lor a ieșit la iveală!

Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de bărbatul cu care se iubea. Adevărul despre separarea lor a ieșit la iveală!
Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de bărbatul cu care se iubea. Adevărul despre separarea lor a ieșit la iveală!

Cei doi artiști formau unul dintre cuplurile cele mai apreciate în showbiz-ul din România, având o relație de șapte ani, iar mulți fani se așteptau să îi vadă căsătorindu-se.

Despărțirea lor a fost subiectul unor dezbateri aprinse în spațiul public, mai ales că nu existau explicații clare din partea celor doi. În cele din urmă, adevărul despre relația tumultuoasă dintre Dana Nălbaru și Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a ieșit la iveală.

Citește și: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin” Dragoș Bucur a făcut declarații după ce Dana Nălbaru a anunțat că s-a pocăit

Despărţirea neaşteptată a Danei Nălbaru de Călin Goia

Cei doi soliști, Dana Nălbaru și Călin Goia, erau o pereche tânără, talentată și celebra în lumea muzicii din România. Cu proiecte muzicale apreciate și o relație solidă, păreau să formeze un cuplu puternic și fără fisuri.

După șapte ani de relație, când mulți și-au exprimat așteptarea de a-i vedea căsătoriți, cei doi au anunțat despărțirea fără a oferi detalii despre motivele care au stat la baza deciziei lor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Au apărut speculații conform cărora artista ar fi avut o aventură cu unul dintre membrii trupei Hi-Q și acest lucru ar fi fost motivul despărțirii. Călin Goia a fost primul care a confirmat că cei doi s-au despărțit, dar nu a menționat nimic despre presupusa relație a Danei Nălbaru cu un alt bărbat.

„De Dana ma despartisem din aprilie, cand ea s-a si mutat, dar am hotarat amandoi sa tinem totul ascuns, pentru ca situatia nu era extrem de clara. Despartirea finala a survenit insa la sfarsitul lui iunie. Stiam de relatia cu Dragos (cel cu care Dana Nalbaru s-a si casatorit la scurt timp- n.r.), imi spusese Dana. Asta e viata, noi nu am reusit sa facem mai mult”, a spus solistul de la Voltaj.

Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de bărbatul cu care se iubea
Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de bărbatul cu care se iubea[Sursa foto: Facebook]

Ce a scris Dana Nălbaru despre acest subiect

După cinci ani de la despărțirea de Călin Goia, Dana Nălbaru a decis să vorbească deschis despre relația lor și despre motivele care au dus la separare. Într-un interviu, artista a dezvăluit că, în ciuda faptului că formau unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc, relația lor a început să îi afecteze sănătatea și liniștea sufletească

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

„Cred ca cel mai important lucru pentru o relatie este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul si cu totul altfel viata, in general. Am stiut ca nu e el jumatatea mea dupa prima jumatate de an de relatie.Ajunsesem sa nu mai vad lucrurile frumoase din jur, senzatia de neimplinire sporea, m-am imbolnavit, ajunsesem sa fac atacuri de panica aproape zilnic. Dar nu neaparat atacurile de panica erau problema, ci frecventa cu care se intamplau si felul in care simteam ca nu voi scapa niciodata de ele decat daca scap de ceea ce ma face pe mine nefericita.

Nu ma simteam inteleasa… Sunt convinsa ca sunt o gramada de oameni care sunt in relatii si se simt singuri in acea relatie. A fost greu sa o iau de la capat. Intotdeauna e greu sa o iei de la capat”, a scris Dana Nălbaru pe blogul său.

Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de bărbatul cu care se iubea
Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de bărbatul cu care se iubea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dana Nălbaru s-a întors în România și are planuri mari: ”Toate fondurile vor merge către cauza tinerilor vulnerabili” FOTO



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies