Silvia Dumitrescu a vorbit despre relația pe care o avea cu Laura Stoica, la 17 ani de la decesul artistei

Silvia Dumitrescu a vorbit despre relația pe care o avea cu Laura Stoica, la 17 ani de la decesul artistei
Silvia Dumitrescu a vorbit despre relația pe care o avea cu Laura Stoica, la 17 ani de la decesul artistei

Silvia Dumitrescu a adus în atenția publicului prietenia sa cu Laura Stoica, dezvăluind că aceasta a început încă de la prima întâlnire și a continuat până la moartea tragică a artistei, în urma unui accident de mașină, acum 17 ani, în data de 8 martie 2006.

Laura Stoica, care a murit în urma unui accident de mașină alături de logodnicul său Cristian Mărgescu și copilul nenăscut, a lăsat un gol uriaș în sufletele celor care o cunoșteau și o admirau.

Silvia Dumitrescu, o colegă de breaslă și prietenă apropiată a artistei, a evocat cu tristețe pierderea tragică și a împărtășit amintiri și detalii despre legătura strânsă dintre ele.

Citește și: Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie

Silvia Dumitrescu, despre relație de prietenie cu Laura Stoica

Silvia Dumitrescu a vorbit despre prietenia ei strânsă cu Laura Stoica, dezvăluind că făceau rugăciunea împreună și că aveau multe amintiri împreună. Ea a menționat că erau amândouă născute sub zodia Balanță și că, deși aveau stiluri muzicale diferite, înțelegeau foarte bine una pe cealaltă în particular.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ne făceam rugăciunea împreună. Am fost foarte bune prietene, amândouă în zodia Balanță. Am atâtea amintiri cu Laura încât aproape ne contopeam, chiar dacă, din punct de vedere muzical, ea era pe felia ei, eu pe a mea, dar ne înțelegeam așa foarte bine în particular”, a povestit Silvia Dumitrescu.

Silvia Dumitrescu a vorbit despre relația pe care o avea cu Laura Stoica, la 17 ani de la decesul artistei
Silvia Dumitrescu a vorbit despre relația pe care o avea cu Laura Stoica, la 17 ani de la decesul artistei[Sursa foto: Facebook]

Legătura dintre cele două a fost foarte puternică

Silvia Dumitrescu a explicat că, deși Laura Stoica nu era foarte deschisă cu colegii de breaslă, ea și Laura au format o legătură imediată, deoarece aveau o conexiune specială și împărtășeau aceleași principii și valori.

„Totuși, Laura nu era o tipă foarte prietenoasă, ea avea mulți colegi cu care nu avea nicio treabă. Nici nu se purta urât, dar nici nu se declanșa o prietenie neapărat.

Însă noi două ne simțeam una pe alta. În general, Balanțele sunt destul de pacifiste. Pentru Balanțe contează foarte mult educația pe care ai primit-o acasă și mediul în care ai crescut”,
a adăugat aceasta, potrivit viva.ro.

Citește și: Cantareata Silvia Dumitrescu, transformare completa la 58 de ani! Nu are nicio o operatie estetica



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Silvia Dumitrescu: ”Nu eu i-am spart casa Didei Drăgan”. Adevărul despre ”triunghiul amoros”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a pus un videoclip cu ei pe rețelele de socializare. „Vreți să fiți părinții mei?”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies