Cine este Irisha. ”Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat.”

Cine este Irisha. ”Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat.”
Cine este Irisha

Irisha se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară.

Irisha, pe numele său real Irina Ceban, în vârstă de 35 de ani, este o cunoscută artistă din Republica Moldova, vedetă de televiziune și model. Aceasta a reușit să își clădească o carieră de succes cu ajutorul participării la mai multe emisiuni TV, iar primul proiect important în care și-a făcut apariția a fost emisiunea de fashion difuzată la Kanal D, Bravo, ai stil.

Cu toate astea, norocul Irishei nu i-a surâs, astfel că nu a reușit să pună mâna pe marele premiu, însă s-a bucurat de un succes la care multă lume doar visează. Vedeta a reușit de-a lungul timpului să își strângă o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, iar ulterior admiratorii au putut să o vadă în postura de prezentatoare la WOWbiz.

Ce studii are Irisha

Irisha a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Ulterior, aceasta a urmat și o școală de stiliști în țara noastră, iar mai apoi una în America, fiind de meserie și stilist.

Citește și: Cine este Andrei Ivan.„ În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere”

Cine este Irisha[Sursa foto: Instagram]

Cum a început pasiunea Irishei pentru muzică

Irisha se trage dintr-o familie muzicală, tatăl ei fiind director la o școală de muzică și mama sa, profesoară de pian și teorie muzicală. Astfel, în copilăria sa, vedeta a avut parte de amintiri plăcute în care tatăl ei făcea ore de saxofon, mama sa cânta la pian, sora ei la vioară și pe fratele ei la trompetă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Vin, oarecum, dintr-o familie muzicală. Tata, director la o școală de muzică, și mama, profesoară de pian și teorie muzicală. Oarecum, toți facem parte din aceeași lume. Cu asta am crescut. În lumea asta am trăit, practic, a muzicii. Mă trezeam dimineața și îl auzeam pe tatăl meu cum făcea ore de saxofon sau pe mama cântând la pian sau pe sora mea la vioară sau pe fratele meu la trompetă.

Suntem o familie foarte muzicală”, spunea Irina, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Una dintre pisici a luat foc.” Ramona Olaru a avut parte de un incident neplăcut. Asistenta TV a împărtășit totul cu fanii

Cine este Irisha[Sursa foto: Instagram]

Viața amoroasă a Irishei

Cântăreața este destul de discretă atunci când vine vorba de viața sa amoroasă însă, în urmă cu ceva timp, a făcut mărturisiri sincere despre o relație toxică care a marcat-o.

Din spusele artistei, aceasta a trăit o poveste de iubire la vârsta de 18 ani cu un bărbat mai în vârstă decât ea. Cu toate astea, relația acestora a durat opt ani, însă lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Mai precis, fostul iubit al Irishei a început să aibă o un comportament nepotrivit și, în mod inevitabil, vedeta a hotărât să pună capăt relației.

„La început chiar a fost foarte frumos.

Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe.” , povestea Irina Ceban.

Cine este Irisha[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

De asemenea, vedeta a reușit să își refacă viața sentimentală abia după doi ani de zile, cu toate că i-a fost frică să-și arate adevăratele sentimente la început.

„Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine. În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat.”, a mărturisit Irina Ceban.

Ce operații estetice are Irisha

Întrebată într-un interviu dacă și-ar dori să schimbe ceva la ea și dacă și-a efectuat operații estetice, Irisha nu a ezitat să ofere un răspuns sincer. Astfel, vedeta a recunoscut că și-a făcut rinoplastie în urmă cu câțiva ani, pentru că i se părea că nu dă bine la TV. De asemenea, aceasta apelează doar la masaje și tratamente faciale.

“Mereu scot sânii în evidență, chiar dacă sunt mici. Mi se pare un lucru foarte elegant și sexy să ai sânii mici. Încurajez toate fetele să-i pună în valoare, sânii mari nu înseamnă neapărat că ești sexy, nu înseamnă ceva frumos, e în funcție de înălțime, greutate. Totul trebuie să fie în armonie, eu am talia mică și aș fi foarte vulgară cu sânii mari. Eu conștientizez asta! Eu mă iubesc așa cum sunt! Mi-am făcut o rinoplastie acum trei ani, dar pentru că era nasul un pic mare și nu dădea bine pe TV! Nu mă puteam uita eu la mine. Recuperarea e disconfortabilă, pentru că nu poți să respiri bine pe nas vreo două săptămâni, dar de durut nu m-a durut deloc! Nu am apelat nici la botox, nici la acid hialuronic, fac doar tratamente faciale, masaje și sport foarte mult, și apă multă.”, a spus Irisha pentru click.ro

Cine este Irisha[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Silvia Dumitrescu a vorbit despre relația pe care o avea cu Laura Stoica, la 17 ani de la decesul artistei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies