Efectul miraculos pe care îl are zațul de cafea pentru păr! De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon

Efectul miraculos pe care îl are zațul de cafea pentru păr! De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon
Efectul miraculos pe care îl are zațul de cafea pentru păr! De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon

De ce este benefic să adaugi puțin zaț de cafea în șamponul pentru păr și cum poate acest truc să-ți transforme podoaba capilară în una excepțională!

Mulți oameni, în special femei, au încercat deja acest truc ieftin și eficient și au observat rezultate remarcabile. Un specialist în îngrijirea părului îți va oferi sfaturi utile despre cum să folosești această metodă simplă pentru a obține un păr fantastic. Fii pregătit să împărtășești acest sfat cu toată lumea!

Citește și: Ce trebuie să adauge femeile la rădăcina trandafirului, pentru a înflori mai des. Trucul miraculos pentru cea mai frumoasă grădină

Truc pentru păr

Zațul de cafea este utilizat în anumite tratamente naturale și este posibil să fie familiar pentru mulți oameni, care l-au folosit pentru a-și trata scalpul. Dar, de fapt, acesta are multe beneficii pentru un scalp sănătos. Deși poate părea inițial un truc inutil sau dificil de realizat, de fapt nu este atât de complicat. Poți fi îngrijorat că va fi dificil să îndepărtezi pulberea de cafea din părul tău, dar nu este necesar să depui prea mult efort.

Pentru a obține un păr cu volum și strălucitor, trebuie să acorzi o atenție deosebită rădăcinii și scalpului. Este esențial să exfoliezi scalpul pentru a obține volumul dorit. Chiar și după spălarea părului, există un strat de piele moartă care poate bloca glandele sebacee.

Firul de păr poate deveni lipsit de volum și fără formă din cauza stratului de piele keratinizată care se acumulează la nivelul scalpului.

La fel ca și exfolierea facială, exfolierea scalpului poate ajuta la îndepărtarea acestui strat și la curățarea în profunzime a scalpului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon
De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon[Sursa foto: freepik]

De ce ai nevoie pentru păr

Aces t remediu este potrivit atât pentru cei cu părul predispus la cădere excesivă, cât și pentru cei cu păr uscat și lipsit de strălucire.

Înainte de a-ți spăla părul, utilizează un scrub pentru a-ți exfolia ușor scalpul, fără a-l irita, apoi clătește cu apă călduță. După aceasta, aplică șamponul și spală-ți părul ca de obicei, adăugând balsam în final și clătind bine.

Pentru a nu usca excesiv scalpul, este recomandat să folosești acest truc o dată pe săptămână. Reține că repetarea exfolierii poate duce la apariția cojițelor și la uscarea pielii capului.

O altă opțiune eficientă este utilizarea unei perii exfoliante din silicon. Pentru a face propriul exfoliant pentru scalp, amestecă 4 lingurițe de zahăr, 2 lingurițe de semințe de in și 1 linguriță de oțet de cidru de mere. Este recomandat să aplici un ulei hidratant la vârfuri, mai ales dacă ai părul vopsit, după acest proces. În final, podoaba ta capilară va arăta minunat.

Citește și: Gagea, decizie radicală în privința Alexandrei: "Vreau să încheiem tot!" Reacția concurentei i-a șocat pe toți concurenții- kanald.ro

Citește și: VIDEO „Nenorocirea s-a întâmplat” Mărturiile cutremurătoare ale iubitului fetei omorâte de urs! Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi i-a adus tinerei un sfârșit crunt- stirilekanald.ro

 De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon
De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Nu mi-a fost ușor, fiindcă ajunsesem la circa 100 de kilograme.” Minodora a reușit să slăbească 30 de kilograme

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cristale pentru energie pozitivă. Cum să creezi un spațiu sacru plin de energie pozitivă cu ajutorul cristalelor

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Amănunte absolut terifiante despre tragedia din Buşteni: "A fost o chestie cu care nu ne-am confuntat niciodată". Cum a încercat tânăra de 19 ani să se elibereze din colții ursului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Tablou de familie”, Jale nu renunță la răzbunare

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies