Cine este Adrian Sînă. “Hai să spun un secret: ea e șefa!”

adrian sian copii
Adrian Sînă este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și producători, de la noi din țară

Adrian Sînă este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și producători, de la noi din țară. Însă știați că acesta are o relație încă din anul 2011?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Adrian Sînă, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte despre frumoasa căsnicie pe care acesta o are cu Anca Serea, dar și cum s-au cunoscut cei doi.

 

Ce vârstă are Adrian Sînă

Adrian Sînă, pe numele său întreg, Adrian Claudiu Sînă, s-a născut pe data de 18 aprilie, în Baia Mare.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 46 de ani.

Adrian Sînă este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și producători, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Corina Bud. “Această piesă s-a născut dintr-o poveste personală!”

 

Ce studii are Adrian Sînă

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Adrian Sînă a urmat cursuri la Academia de Artă Teatrală și Cinematografică Caragiale, din București, pregătindu-se astfel să devină actor, în ciuda faptului că ulterior a ales calea muzicii.

adrian sina varsta
Adrian Sînă este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și producători, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Alecsandru Dunaev. „Sunt un lipovean, străbunicii mei s-au născut în Rusia, în Rostov, iar numele meu s-ar putea traduce Dunăreanu”

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cine este Adrian Sînă

Adrian Sînă  este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și producători, de la noi din țară.

Acesta este fondatorul formației din care încă face parte, denumită „Akcent”. Trupa a luat naștere încă din anul 1999, atunci când Adrian Sînă era membru al trupei, alături de cântăreața Ramona Barta. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, trupa a evoluat având doar membrii băieți, precum Marius Nedelcu, Mihai Gruia și Sorin Brotnei.

Primul single a fost" Ultima vară", un hit plăcut de nenumărate persoane, la acea vreme. Cu toate acestea, succesul a fost cunoscut de trupa Akcent, atunci când s-a schimbat iar compoziția formației și a apărut single-ului „ Ți-am promis ”.

De atunci și până în anul 2013, trupa s-a bucurat de un succes de-a dreptul uimitor, însă se pare că odată cu acest an, din cauza unor neînțelegeri, cei doi membrii rămași alături de  Adrian Sînă, Mihai Gruia și Sorin Brotnei au decis să părăsească formația.

Astfel, Adrian Sînă a rămas singurul membru.

adrian sina sotie
Adrian Sînă este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și producători, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Adrian Sînă are o frumoasă căsnicie alături de Anca Serea

Adrian Sînă  și Anca Serea formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți încă din luna noiembrie a anului 2015 și cresc împreună 6 copii, dintre care doi copii sunt din căsnicia anterioară a frumoasei foste prezentatoare.

Hai să spun un secret: ea e șefa! E și șefa mea, îți dai seama! Dacă vrea să cumpere, cumpără. Nu sunt genul care să pun limite, ea știe exact ce are de făcut și ea e șefa.

Nici nu mai știu cum au evoluat lucrurile. Au venit natural, odată cu copiii, cum apărea câte un copil, mai apărea câte o nevoie ca să zic așa, dar întotdeauna, Anca a făcut cam ce a simțit și cred că și eu am făcut cam ce am simțit ”, a explicat Adrian Sînă.

Atunci când vine vorba despre egalitatea în familie, Anca Serea a mărturisit că doar copiii dirijează lucrurile în familia lor, tocmai pentru că între ea și soțul său, Adrian Sînă, a existat întotdeauna egalitate.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

La noi nu cântă nici cocoșul, nici găina, există un echilibru. Dar dacă e să cânte cineva, atunci copiii cântă... că sunt în majoritate .”, a mărturisit aceasta.

adrian sina akcent
Adrian Sînă este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și producători, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Cum și-a cunoscut Adrian Sînă, soția

În ciuda faptului că frumoasa Anca Serea și soțul său, Adrian Sînă, formează un cuplu încă din anul 2011, cei doi se pare că s-au cunoscut cu mai mult timp înainte, pe vremea când aceasta era reporter, iar cel intervievat a fost chiar cel care urma să îi devină soț, Adrian Sînă. Cu toate acestea, lucrurile nu au început de atunci, însă destinul a fost cel care i-a adus împreună după ceva timp.

„I-am luat un interviu. La momentul acela, nu a fost nimic între noi, dar mi-a spus că am o familie frumoasă și că și el își dorește copii. După mai mult timp, ne-am întâlnit din nou într-un bar de karaoke, unde Adi mi-a dedicat mai multe melodii. (…)

M-au impresionat la el bunătatea, seriozitatea, faptul că atunci când promite se ține de cuvânt. Iubește copiii și a fost, de la început, un tată bun. Adi ne face fericiți.”,  a declarat Anca Serea.

adrian sina songs
Adrian Sînă este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și producători, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andrei Ivan.„ În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere”



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Alina Chivulescu. “Practic, am divorțat în același loc!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies