Cine este soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici. „Mă simte, simte multe lucruri în căsnicia noastră și are grijă de noi!”

sandra mutu varsta
Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, este Miss România a anului 2010

Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, este Miss România a anului 2010. Însă știați că aceasta provine din Timișoara?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, ce vârstă are aceasta, dar și cu ce se ocupă. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de căsnicia celor doi, dar și cum s-au întâlnit aceștia.

 

Ce vârstă are soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici

Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, s-a născut pe data de 1 ianuarie, în Timișoara.

Prin urmare, în prezent, aceasta are frumoasa vârstă de 29 de ani.

sotia adrian mutu
Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, este Miss România a anului 2010[Sursa foto: Instagram]
 

 

Cu ce se ocupă soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici

Frumoasa soție a lui Adrian Mutu, Sandra Bachici este în prezent fotomodel, aspect confirmat și de fotografiile recente pe care aceasta le-a postat pe pagina sa de Instagram.

Se pare că Sandra Bachici a realizat o ședință foto pentru un brand cunoscut de bijuterii, de la noi din țară.

Astfel, soția lui Adrian Mutu, are un succes răsunător. Aceasta a devenit cunoscută după ce a devenit Miss România, în anul 2010, iar de atunci și până în prezent, Sandra Bachici impresionează cu frumusețea și naturalețea sa, motiv pentru care a fost aleasă să devină imaginea unui cunoscut brand de bijuterii, proiect de care se ocupă în timpul său liber.

Fotografiile postate de aceasta pe rețelele de socializare pun cât mai bine în evidență colierele, cerceii și inelele valoroase ale respectivului brand, fotografii care au fost apreciate de către fanii acesteia.

adrian mutu si sandra
Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, este Miss România a anului 2010[Sursa foto: Instagram]
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Cine este soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici

Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, este cea care a câştigat Miss România Fashion TV, la vârsta de 17 ani, în anul 2010, pe vremea când era elevă la Liceul Teoretic J.L.Calderon, din Timișoara. În plus, aceasta a intrat în atenția publicului larg și odată ce s-a aflat într-o relație cu fotbalistul Laszlo Sepsi.

Cu toate acestea, Sandra Bachici continuă să fie una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști din țară, fiind în continuare implicată în lumea modei. Aceasta a participat de-a lungul timpului, la nenumărate prezentări de modă, la care au luat parte și Cătălin Botezatu, Monica Columbeanu și Bianca Drăgușanu.

sandra mutu
Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, este Miss România a anului 2010[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Alecsandru Dunaev. „Sunt un lipovean, străbunicii mei s-au născut în Rusia, în Rostov, iar numele meu s-ar putea traduce Dunăreanu”

 

Adrian Mutu și   Sandra Bachici trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Adrian Mutu și frumoasa sa soție, Sandra Bachici, și-au legat destinele în anul 2015, iar pe data de 15 octombrie 2017, cei doi s-au căsătorit religios și au sărbătorit și botezul fiului lor, pe nume Tiago. Chiar Adrian Mutu a fost cel care a mărturisit faptul că mariajul cu soția sa, Sandra Bachici merge foarte bine.

Cu Sandra sunt de 7 ani și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București. De când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot ”, povestea Adrian Mutu, în cadrul unui podcast, în urmă cu ceva vreme.

Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, este Miss România a anului 2010[Sursa foto: Instagram]

 

Cum și-a cunoscut Adrian Mutu, soția

În ciuda faptului că cei doi s-au căsătorit în anul 2015, aceștia se cunoșteau în urmă cu mai mulți ani, încă de pe vremea când  Adrian Mutu  era într-o altă căsnicie, care urma să se destrame în anul 2013.

Pe Sandra o văzusem încă de când era mai micuță, la 15-16 ani, la Miss România, la TV. Îmi plăcea cum arăta. Aveam 30 de ani pe atunci și eram și însurat. Când m-am mutat înapoi în România am avut ocazia să o întâlnesc.

Faptul că avem multe lucruri în comun, ne ajută. Râdem mult, avem un simț al umorului pe care doar noi îl înțelegem. Gelozia face parte din iubire, e OK să fii înțelegător, dar dacă nu ești gelos un pic… Ea e mai mică cu 14 ani decât mine. Și eu sunt gelos, dar nu te gândi că e o gelozie dusă la extrem. Cel mai mult îmi place la Sandra sensibilitatea. Are o finețe și o bunătate, înțelepciune pentru vârsta ei. Mă simte, simte multe lucruri în căsnicia noastră și are grijă de noi ”, declara Adrian Mutu, într-un alt podcast, în urmă cu doi ani.

sandra bachici miss romania
Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, este Miss România a anului 2010[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Andrei Ivan.„ În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere”



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Alina Chivulescu. “Practic, am divorțat în același loc!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies